Region

Svet

Dragana Mirković ganuta prijemom u Rumuniji: Daću vam srce na dlanu! (Foto)

Jedna od najvećih balkanskih zvezda Dragana Mirković juče je posetila Rešicu u kojoj će 30. juna na gradskom trgu održati veliki solistički koncert povodom Dana grada.

Dragana Mirković ganuta prijemom u Rumuniji: Daću vam srce na dlanu! (Foto)



Pevačicu su u Gradskoj kući dočekali najveći gradski zvaničnici, a sala za sastanke je bila mala da primi sve njene tamošnje fanove. U toku Draganine posete je potpisan i protokol saradnje između Saveza Srba u Rumuniji i grada Rešice, a gradonačelnik Michael Stepanescu Ceca je izdvojio važnost prijateljskih odnosa Rumunije i Srbije.

Dragana Mirković je bila oduševljena prijemom i izrazila je interesovanje da obiđe znamenitosti ovog grada, koji je inače pobratimljen sa Draganinim rodnim gradom.



Dragana Mirković dočekana u Sofiji kao najveća zvezda Balkana! (Foto+Video)
"Ovo je prvi put da sam u Rešici, oduševljena sam toplim rečima sa kojima mi se obratio gradonačelnik. To što su Rešica i moj rodni grad Požarevac pobratimljeni mi daje još više snage da pokažem šta mogu na koncertu 30. juna. Osećam se počašćenom, jer sam prva od velikih zvezda Srbije koja peva u ovom gradu. Što se tiče koncerta, mogu obećati mnogo dobre muzike i mnogo emocija. Videćete Draganu Mirković koja će vam dati srce na dlanu."



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>