Region

Svet

Marakana spremna za koncert Ace Lukasa! (Foto)

Acu Lukasa sutra očekuje veliki dan, jer će sa svojim Folk haus bendom održati spektakularni koncert na Marakani.

Marakana spremna za koncert Ace Lukasa! (Foto)



Sve je spremno da Zvezdin stadion počne da gori. Kad se bude uključila sva rasveta, delovaće kao da se plamen raširio Marakanom. "Pevaću tri i po sata. Nemam tremu, ekipa je uigrana. Još nisam siguran kojom pesmom ćemo početi koncert", kaže Lukas.

Premijerno: Novi spot Ace Lukasa za pesmu Dođi gore! (Video)
Bina je postavljena na južnoj tribini stadiona i, slobodno možemo reći, prava je grdosija. Po svojim dimenzijama odgovara četvorospratnici. Široka je 23, dugačka 33, a visoka 14 metara. Kad je reč o ozvučenju, dovoljno je reći da će se zatresti i Cecina kuća preko puta Marakane kad Lukas bude pustio glas.



U ovom projektu uz pevača je i njegov producent Saša Mirković i "Beoton". "Za kraj menadžerske karijere želeo sam da ispunim svoj dečački san, a to je da s Acom Lukasom napunim Marakanu. Koncert će, u produkcijskom smislu, pomeriti dosadašnje granice, što će imati prilike da vide svi oni koji se 8. juna nađu na Zvezdinom stadionu. Već sam ispunio jedan san da kao producent pobedim na Evroviziji, pa kad u subotu ostvarim i svoj drugi san, povući ću se iz menadžerskog posla", kažeMirković.

Očekuje se da će na Marakani biti oko 70.000 ljudi.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

aca lukas

Povezane vesti:


>