Marakana spremna za koncert Ace Lukasa! (Foto)

Acu Lukasa sutra očekuje veliki dan, jer će sa svojim Folk haus bendom održati spektakularni koncert na Marakani.

Marakana spremna za koncert Ace Lukasa! (Foto)Sve je spremno da Zvezdin stadion počne da gori. Kad se bude uključila sva rasveta, delovaće kao da se plamen raširio Marakanom. "Pevaću tri i po sata. Nemam tremu, ekipa je uigrana. Još nisam siguran kojom pesmom ćemo početi koncert", kaže Lukas.

Premijerno: Novi spot Ace Lukasa za pesmu Dođi gore! (Video)
Bina je postavljena na južnoj tribini stadiona i, slobodno možemo reći, prava je grdosija. Po svojim dimenzijama odgovara četvorospratnici. Široka je 23, dugačka 33, a visoka 14 metara. Kad je reč o ozvučenju, dovoljno je reći da će se zatresti i Cecina kuća preko puta Marakane kad Lukas bude pustio glas.U ovom projektu uz pevača je i njegov producent Saša Mirković i "Beoton". "Za kraj menadžerske karijere želeo sam da ispunim svoj dečački san, a to je da s Acom Lukasom napunim Marakanu. Koncert će, u produkcijskom smislu, pomeriti dosadašnje granice, što će imati prilike da vide svi oni koji se 8. juna nađu na Zvezdinom stadionu. Već sam ispunio jedan san da kao producent pobedim na Evroviziji, pa kad u subotu ostvarim i svoj drugi san, povući ću se iz menadžerskog posla", kažeMirković.

Očekuje se da će na Marakani biti oko 70.000 ljudi.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

Izvor: Svet Plus

Tagovi

aca lukas

Komentari

Kad ona nastupa sve gori: Seka Aleksić zapalila Kotor! FOTO

Kad ona nastupa sve gori: Seka Aleksić zapalila Kotor! FOTO

Seka Aleksić definitivno svojim nastupima obara rekorde posećenosti gde god da se pojavi, tako je sinoć bilo i u Kotoru, gde je klub bio ispunjen do poslednjeg mesta, a raspoložena publika uglas je pevala najveće hitove zajedno sa svojom omiljenom pevačicom.

Tekstualna vest4. jul 2015

Pinkove zvezdice superfinale večeras! Ko će biti pobednik! VIDEO

Pinkove zvezdice superfinale večeras! Ko će biti pobednik! VIDEO

Nakon deset meseci surovih eliminacija, takmičenje za "Pinkove zvezdice" se približilo samom kraju. Od 400 mališana koliko ih je bilo u septembru, ostalo ih je samo 10, a oni će svoje poslednje nastupe pred žirijem imati večeras, kada ćemo dobiti i prvog pobednika.

Tekstualna vest4. jul 2015

Region

Svet