Region

Svet

Zorica Brunclik i Kemiš večeras proslavljaju 28 godina braka

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš obeležavaju punih 28 godina braka, a slavlje će za sve prijatelje i goste upriličiti večeras zajedničkim nastupom.

Zorica Brunclik i Kemiš večeras proslavljaju 28 godina braka



Jedan od najskladnijih parova na estradi večeras će nastupiti u "Fensi kafani", gde će u krugu bliskih prijatelja usput proslaviti i godišnjicu ljubavi sve do jutra.

"Zorica i Kemiš su pravi primer kako ljubav i na estradi može trajati godinama. Oni se ne razdvajaju ni na sceni, ni iza scene. Tako će biti i večeras u kafani, u kojoj će zajedno gostovati, ali će nazdraviti i s prijateljima, koji su inače česti gosti na ovom popularnom mestu u Beogradu", kaže izvor.

Prošle godine folk pevačica je u jednoj emisiji otkrila da ona i njen suprug imaju redovan seks iako broje toliko godina iza sebe.

"Kemiš i ja se trudimo da napravimo razne inovacije. Profesor Marić nam je poklonio knjigu u kojoj ima mnogo poza. Čak imaju i neke srpske poze. Mi vodimo ljubav na raznim mestima i u ovim godinama, bez obzira na to što sam baka", naglasila je tada Zorica.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Na Dlanu

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>