Region

Svet

Ćerka Goce Božinovske Jelena Vučković imala saobraćajni udes!

Pevačica Jelena Vučković i njen dečko Dragan igrom sreće su juče preživeli nesreću na autoputu, čime se nastavila serija saobraćajki "Zvezda Granda".

Ćerka Goce Božinovske Jelena Vučković imala saobraćajni udes!



Automobil BMW kojim je upravljao njen izabranik sleteo je sa autoputa, probio bankinu i ogradu za životinje i zaustavio se na polovini njive. Još uvek uznemirena pevačica zahvalila se bogu što su ostali živi.

"Išli smo ka Rumi i na jednoj deonici autoputa odjednom smo prešli na drugu stranu, probili bankinu i leteli nekoliko metara. Iako sam očekivala da ćemo se prevrtati, kao da nas je neko spustio nasred njive. Bilo je toliko strašno i jezivo da ne znam kako smo preživeli. Klizav kolovoz i kiša koja je padala umalo su nas koštali života. Spasla nas je bodljikava žica koja se zarila u gumu od kola. Sve smo stubove polomili i izgledalo je kao da se nalazimo u nekom akcionom filmu", vidno potresena priča Jelena, koja kaže da o nesreći ne želi da obavesti majku, pevačicu Gocu Božinovsku, koja je u rijalitiju "Farma".

"Ne želim da majka brine, jer se sve završilo kako treba. Ugruvala sam se i povredila ruku koja me još boli, ali nije ništa strašno da bi ona napuštala rijaliti zbog toga. Slaviću taj dan kao svoj drugi rođendan", završava Vučkovićeva.

Autor: I.M.
Izvor: Naše Novine
Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>