Region

Svet

Vesna Vukelić Vendi i Maja Nikolić zajedno na piću, proučavaju knjigu o CIA! (Foto)

Dve pevačice su se našle na piću u jednom lokalu na Banjici, a ovu priliku Vendi je iskoristila kako bi Maji preporučila neku interesantnu literaturu.

Vesna Vukelić Vendi i Maja Nikolić zajedno na piću, proučavaju knjigu o CIA! (Foto)



Iako su bile glavne protivnice u Velikom Bratu Vesna Vukelić Vendi i Maja Nikolić ne samo što su se pomirile, nego su počele i da se privatno druže. Vendi je Maji donela tešku literaturu, kako po sadržaju tako i po kilogramima, a Maji je za oko najpre zapala knjiga koja govori o američkoj špijunskoj agenciji.

"Nismo se videle otkako smo napustile rijaliti i baš mi je drago da smo se našle. Vendi je moja prijateljica i jedina sa kojom se čujem otkad se sve završilo. Donela mi je neke knjige i jedva čekam da počnem sa čitanjem", rekla je Maja nakon rastanka sa svojom rijaliti prijateljicom, dok je Vendi malo "dublje" prokomentarisala njihov sustret.

"Maji sam donela neke knjige koje će joj dosta pomoći. Razne literature ima, a slažem se da je ona koja govori o američkoj špijunskoj agenciji jedna od zanimljivijih. Skrenula sam joj pažnju koje još knjige treba da pročita i Maja me je sa pažnjom saslušala jer je inteligentna žena", izjavila je pevačica.



Naravno susret ove dve zvezde retko prođe bez bar najmanjeg ekscesa, a tako je bilo i ovaj put.

U trenutku kada je Vesna prelistavala jednu od knjiga koje je donela,
konobarica iz lokala u kojem su sedele je reagovala na način koji Vukelićeva smatrala neprikladnim, na šta je ona burno reagovala.

"Ma sad ćeš ti da vidiš kome vrtiš očima", viknula je pevačica i
gađala knjigom konobaricu, koja se našla u čudu, a nakon toga poslala kolegu da ih usluži.



Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus


>