Ostalo

Sme�no

Najbizarniji oglasi svih vremena

Britanski Telegraph sastavio je listu 20 najbizarnijih oglasa svih vremena. Mi vam danas predstavljamo deset oglasa, a sutra nas posetite za ostatak.

Najbizarniji oglasi svih vremena



1) Tražim odraslog pijanog klovna za 30. rođendan
"Tražim odraslog pijanog klovna koji je dobar u opijanju i pravljenju gluposti. Ne mora izvoditi nikakve trikove, samo da je sa nama i da pije k'o smuk. Mi ćemo kružiti po barovima i želimo klovna koji će nas pratiti i žestoko piti. Čak se ne mora ni družiti, samo treba da pije."

2) Pačja maska
"Gumena maska za celu glavu, stara, izbledela na belom pernatom delu od upotrebe i skladištenja. Hej, pa stavio sam je na moju veliku glavu, znači da se može."

3) Stolica Ralpha Nadera
"Da, tako je. Ralph Nader, večiti kanididat stranke Zelenih za američkog predsednika, MOŽDA je sedio u baš ovoj stolici."

"Upotrebljavana je u njegovoj izbornoj jedinic u Washingtonu dok je nisam kupio na Craigslisti pre nekoliko meseci. Ima lepu crvenu, komunističku presvlaku i sjajni crni plastični naslon. Točkovi više ne rade dobro, ali mala je to cena za kontrolu nad sredstvima proizvodnje."

4) Traži se: poni
"Moj klinac uskoro slavi rođendan i biće jako puno dece pa sam mislio nabaviti ponija. Ako imate ponija kojeg bi prodali, molim vas javite se i odmah mu počnite stavljati umak za roštilj u stelju ili dodajte malo marinade u slane prutiće. Želio bih početi marinirati rano tako da je ukus na vrhuncu kad ga preuzmem."

5) Želim sok od narandže
"Dajem 2 $ bakšiša ako mi donesete sok od narandže sa računom. Previše sam lenj da bih ga sam nabavio. Živim kod Sveučilišnog prilaza u Elonu. Hvala."

6) Ženu koja će sedeti u mojoj kadi punoj rezanaca u kupaćem kostimu.
"Platiću ti 1 $ da sedneš u moju kadu punu rezanaca u jednodelnom kupaćem kostimu. Mene neće biti kod kuće, niti bilo koga drugog dok ti to radiš. "

"Ostaviću ti ključeve. NEMOJ donositi umak, ja ću začiniti testeninu pre večere, nakon što se vratim kući."

7) Imam veliko kupatilo
"Žena sam u srednjim šezdesetima i tražim cimera. Vremena su teška i trebami nešto novaca. Spremna sam iznajmiti kupatilo u mom jednosobnom stanu u East Villageu. "

"Moje kupatilo je veliko. Možete bez problema staviti veliki dušek u njega. Sve što tražim je da ni vi ni dušekc niste u kupatilui kad mi trebai."

"Dok ste u stanu molim vas da se zadržavate u kupatilui. Nije mi prijatno da imam stranca koji će šetati  po mojoj dnevnoj sobi. Ovo se možda promeni kad vas bolje upoznam."

8) Papske kape
"Zbog užasnog stanja ekonomije moram ugasiti svoj posao. Imam PREKO 1300 papskih kapa( replike) kojih se STVARNO moram rešiti. "

"Kape su došle iz Kine i premale su za glave većine odraslih, a takođe iritiraju kožu pa bi bilo dobro da imate dužu kosu ili da ispod nosite manji šešir( poput PRAVOG PAPE). Psi ne vole da nose ove papine kape, ali možda bi htela velika mačka ili kakav dobar pas."

9) Treba mi  neko ko će da sakrije uskršnja jaja u mom stanu dok me nema kući.
"Treba mi neko ko će da sakrije uskršnja jaja u mom stanu dok nisam tamo. Mala su i punjena slatkišima. Želio bih ih sam pronaći u nedelju. Spreman sam da platim! Samo ozbiljne ponude!"

10) Besplatan kauč
"Imam besplatan kauč za bilo koga ko ga može uzeti iz moje sobe. To je udoban kauč s prugastim baršunom u sjajnom stanju, loš za spavanje, ali u svakom pogledu vredi 50 -75 $ u Craigslist zemlji."

"Pa zašto ga onda dajem besplatno? Jer sam uveren da je tu stvar nemoguće spustiti iz moje spavaće sobe na drugom spratu niz uski hodnik i još uže stepenište, pa kroz ulazna vrata moje viktorijanske kuće."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>