Region

Svet

Region

Lazar Ristovski: Sprijateljio sam se sa Pirsom Brosnanom

U filmu "November man" koji se snima u Beogradu, Lazar Ristovski glumi kandidata za predsednika Rusije kog ubijaju agenti CIA. Među agentima je i Pirs Brosnan, sa kojim je naš glumac brzo našao zajednički jezik.

Lazar Ristovski: Sprijateljio sam se sa Pirsom Brosnanom



Film je holivudski, pa su Pirs i ekipa dobri momci, dok je naš Lazar - negativac!
 
"Pirs Brosnan je veoma prijatan čovek. Mi glumci umemo među sobom lako da nađemo zajednički jezik, pa smo se i nas dvojica brzo sprijateljili, mada u filmu igramo neprijatelje", priča Ristovski kroz smeh.

Dva velika glumca odmah su shvatili koliko imaju zajedničkog i brzo su postali pravi drugari, te je Ristovski bio gost i na proslavi Brosnanovog 60. rođendana u jednom beogradskom klubu.

Rodžer Donaldson, reditelj, poveo je ekipu filma da snimaju na Crnogorskom primorju u Herceg Novom, Perastu, Petrovcu, nakon čega su se vratili u Beograd i upravo rade punom parom.
 
"Ugovor mi zabranjuje šire izjave o projektu. Ovo je moj drugi Džejms Bond, prvi put sam u "Kazino rojalu" igrao sa Danijelom Krejgom.

Moja uloga u filmu "November man" je velika uloga i za mene je izazov, jer je ovo pravi holivudski projekat, koji je došao u Srbiju zahvaljujući kući "Work in progress"", ističe Ristovski.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Ilustracija/Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>