Region

Svet

Dragan Kojić Keba: Fer ubica nema veze sa pesmom Tihi ubica Jelene Karleuše!

Novi album Dragana Kojića Kebe nosi naziv "Fer ubica" po pesmi koju je za njega radila novinarka Simonida Milojković.

Dragan Kojić Keba: Fer ubica nema veze sa pesmom Tihi ubica Jelene Karleuše!Na pitanje da li sam naziv aludira na pesmu njegove koleginice Jelene Karleuše "Tihi ubica", Keba je rekao:

"Ja ne znam tu njenu pesmu, čak ni tekst. Tako da ne mogu da ih poredim. Moja pesma se zove "Fer ubica" ali smatram da on u stvarnom životu ne postoji. Ljudi kada čuju ime pesme obično se malo namršte, ali kada je poslušaju shvate koliko je dobra".

Na novom albumu nalazi se i pesma koja se zove "Umoran". Da li ste se vi umorili?

"Taman posla. Uvek kada pevam tu pesmu smejem se do besvesti, jer nisam u skladu sa tekstom. Ja sam neumoran i neiscrpan".

Kako muškarac u zrelim godinama treba da održava svoj izgled?

"Treba da...dotera obrve (smeh). Ja praktikujem brzi hod, odlazak u teretanu, saunu, na masažu".

A trajna šminka?

"Šminku ne koristim, osim kada sam na snimanjima, a trajnu nisam uradio kao što se priča. Smatram da je normalno da muškarac počupa obrve, iščupa dlake iz ušiju...Meni je to normalno".

Da li idete na botoks?

"Sto posto na meni je sve prirodno. Bore postoje, na botoks ne idem. Pa ja bih bio kao ovaj stub ovde da se botoksiram".

Da li vam supruga daje neke savete?

"Moja supruga je lepotica prava, i ja pored toga što sam lep čovek, još sam lepši pored nje. Ne škodi mi viška lepote. Uvek mi kaže da istrajem u svemu i moj je najveći kritičar na sceni i van nje".

Autor: M.P.
Izvor: Puls
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>