Region

Svet

Posle Farme počinje novi rijaliti Model house!

Televizija "Pink" početkom jula započinje emitovanje "Model house", novog rijaliti šou-programa namenjenog mlađoj populaciji.

Posle Farme počinje novi rijaliti Model house!



Po završetku "Farme", u filmskom gradu u Šimanovcima u specijalno izgrađenoj kući naći će se 22 mladih neafirmisanih manekena i manekenki koji će se boriti za sticanje statusa top-modela, novčanu nagradu i angažman na najprestižnijim modnim pistama širom planete. Program će voditi Boško Jakovljević, koji je i autor ovog projekta.

Do kraja godine još 4 nova rijalitija! (Foto)
"Model house" će trajati 60 dana i biće emitovana umesto najavljenog "Krstarenja", rijalitija koji je trebalo da mlade ljude željne avanture okupi na luksuznom brodu, gde bi se tokom celog leta odvijao svojevrsni"“bikini-šou".

Prema rečima  sagovornika bliskog produkciji, od "Krstarenja" se nije odustalo, već će ovaj atraktivni i zahtevni rijaliti morati da čeka neka bolja vremena, jer je za ovu sezonu bilo gotovo nemoguće pronaći adekvatan brod ili jahtu koji bi zadovoljili sve produkcione i životne uslove.

"Tačno je, "Model house" će se emitovati umesto "Krstarenja"", kaže Darko Popović, PR Pinka, i dodaje:

"Šou je namenjen pre svega mlađoj populaciji i biće više nego atraktivan. Na mestu gde se emitovala "Akademija debelih" biće napravljena specijalna kuća u kojoj će 22 mlade osobe učiti posao u rijaliti modnoj agenciji i pokušati da se izbore za svoje mesto pod "modnim suncem"", objašnjava Popović.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>