Lepota

Ljubav

Plavi ajlajner kao modno pravilo (Video)

Smeđe oči se odlično slažu sa svim nijansama plave, zelenim lepo stoje ljubičasti tonovi, a plavim očima sivi. Ajlajner se možete nositi na gornjem kapku ili na oba.

Plavi ajlajner kao modno pravilo (Video)



Plavi ajlajner nije ostao samo jesenji trend, modni dizajneri poput Mišel Korsa, modnih kuća Versus, Dior i Moskino, uveli su ga kao obavezan detalj i u sezonu proleće/leto. Možete ga nositi samo na gornjem kapku, ali ukoliko želite da u potpunosti ispratite trend onda našminkajte gorinji i donji kapak plavim ajlajnerom.

Ukoliko imate smeđe oči onda će vam stajati sve nijanse plave, za zelene oči su najbolji tonovi koji vuku na ljubičasto, a plavookim devojkama više stoje tonovi koji vuku na sivo.

Kako biste u potpunosti istakli plavi ajlajner najbolje je da unutrašnji rub obrva istaknete belom ili srebrnom senkom. Nakon toga povucite liniju tuša, s time da se ona od unutra ka spolja širi kako bi otvorila pogled. Po želji možete stvoriti mačkasti pogled ili izabrati klasični izgled.

Plavim ajlajnerom možete da iscrtate liniju donjeg dela kapka, ali samo prvu trećinu, dok ostatak treba naglasiti crnom olovkom. Po želji možete staviti i malo šljokica.

Neonski ajlajner u stilu osamdesetih voli minimalističku šminku, pa ga je najbolje kombinovati s neutralnim nijansama karmina ili sjaja i malo rumenila.



Autor: B.B.
Izvor: 24sata.hr
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>