Region

Svet

Region

Vojna akademija: Početak snimanja uz poljubac, na jesen istoimeni film

Druga sezona popularne serije "Vojna akademija", koja je obeležila prošlu godinu kada je reč o domaćem serijskom programu, doneće mnogo zanimljivih raspleta na mali ekran u januaru sledeće godine.

Vojna akademija: Početak snimanja uz poljubac, na jesen istoimeni film



Pre nego što nam na RTS bude serviran nastavak priče o junacima ove uzbudljive TV sage, koji su postali pravi heroji među fanovima, gledaoci će na jesen uživati u istoimenom filmu. Poljubac Risa i Zimčeta, koji je zabeležen odmah na početku snimanja prvih epizoda, dovoljan je nagoveštaj uzbudljivog nastavka priče o životima omiljenih kadeta sa "Vojne akademije".

U toku je četvrta nedelja snimanja, glumačka ekipa je uigrana zbog čega je reditelj Dejan Zečević stekao utisak da su bili na produženom vikendu, a ne na pauzi od godinu i po dana.

""Vojna akademija" neće biti poput mnogih drugih serijala koji su se u nastavku razvodnili i izgubili jačinu", kaže Dejan Zečević. "Publika će videti stare junake u novim situacijama i u mnogo više akcije. Potenciraćemo prave životne priče koje kadeti Vojne akademije proživljavaju na trećoj i četvrtoj godini, što podrazumeva scene u avionima, helikopterima, na terenu... Nećemo zapostaviti ni privatni život junaka, te nas i u tom pogledu očekuje mnogo raspleta, novih zapleta i likova, među kojima bih izdvojio Roksandinu sestru, koja će se pridružiti ekipi na koju ste navikli."

U novim nastavcima učestvovaće više od 60 glumaca, a uz standardnu postavu pojaviće se i naš poznati kantautor Vlado Georgiev, koji će glumiti samog sebe.

Prethodna sezona popularne serije ostvarila je zavidnu gledanost. Prema statistici, svaku epizodu pratilo je približno dva miliona gledalaca, a tajnu uspeha "Vojne akademije" ne zna u potpunosti ni njen reditelj.

"Smatram da je reč o idealnoj kombinaciji zanimljivog i neobičnog života kadeta na Vojnoj akademiji i univerzalne priče o mladim ljudima i porodicama, uz dobar balans jednog i drugog. Serija je specifična po tome što se prilagodila publici. Osluškuje njene potrebe, prati trendove i nudi gledaocu ono što on želi da vidi. Ovo nije moj art projekat kojim treba da zadovoljim svoje umetničke afinitete, već serija namenjena publici."

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>