Region

Svet

Aca Lukas se sa porodicom seli na Dedinje

Folk pevač Aca Lukas se odmah posle velikog koncerta na Marakani useljava sa Sonjom i ćerkama Viktorijom i Sofijom u stan od 200 kvadrata u elitnom naselju Dedinje.

Aca Lukas se sa porodicom seli na Dedinje



Aleksandar Vuksanović i njegova supruga Sonja kupili su nedavno stan od 200 kvadrata u elitnom beogradskom naselju. Ovo će im biti treća selidba za isto toliko godina braka. Aca je prvo živeo na Voždovcu, a trenutno su u luksuznom stanu kod Arene.

"Sonja i Aca su se zaljubili u nov životni prostor na prvi pogled. Cena dupleksa je bila izuzetno povoljna i odlučili su da ga kupe, jer se takva prilika ne propušta", navodi izvor blizak Lukasu i dodaje: "Uređenje stana je pevač potpuno prepustio Sonji, jer je okupiran pripremama za koncert na Marakani".

Deo nameštaja će preneti iz stana u kojem sada žive, a novi komadi biće izrađeni po narudžbini u jednom salonu nameštaja. Stan kod Arene neće prodati, već će ga izdavati.

Ulepšavanje novog doma porodice Vuksanović privodi se kraju, pa će se folker, njegova supruga i ćerke Viktorija i Sofija uskoro preseliti u novi životni prostor.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

aca lukas

Povezane vesti:


>