Region

Svet

Mirka Vasiljević proslavila devojačko veče na splavu River! (Foto)

U subotu na splavu "River" uz Editu i Ćema Beograđani su opet dočekali zoru, a kako smo mogli da primetimo nekima je to bilo jedno od poslednjih jutara u vanbračnom životu.

Mirka Vasiljević proslavila devojačko veče na splavu River! (Foto)



Grupa devojaka u crnim majicama sa natpisima "DO YOU?" u klub je ušla oko ponoći. Sve su nosile tijare na glavi i imale crne suknjice od tila. Ubrzo smo shvatili da je među njima i Mirka Vasiljević Savić koja je sa svojim drugaricama upriličila devojačko veče jedne mlade dame.



Taman kada smo pomislili da je to bio čisto ženski merak, u blizini njihovog stola primetili smo i Vujadina Savića (sin Duleta Savića i muž Mirke Vasiljević), koji je u društvu Dragana Bogavca i svojih prijatelja iz Crvene Zvezde uživao u zabavi, dok su nedaleko od njih momci iz FK Partizan i drugu noć za redom slavili transfer Lole Smiljanića.



Ali, Vujadin je evidentno pazio na svoju ženu. Doduše, kako i dolikuje. Kako je veče odmicalo, mlada se, sa po kojom drugaricom, odala apsolutnom uživanju i zabavi, pa se popela i na malu binu za igračice sa kojima je podelila ostatak večeri. Mirka je ipak ostala među prijateljicama. Ne znamo da li je to zbog prisustva muža, da li ne voli taj način eksponiranja ili nešto treće, ali nismo je videli u nekim ekskluzivnim izdanjima.

Pogledajte fotografije u galeriji.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>