Region

Svet

Dragan Kojić Keba stavio trajnu šminku! (Foto)

Nakon što je istetovirao obrve, Dragan Kojić Keba otišao je i korak dalje kada je reč o ulepšavanju, pa je ispod očiju uradio trajnu šminku.

Dragan Kojić Keba stavio trajnu šminku! (Foto)



Naime, Keba se podvrgao metodi koja je veoma popularna među ženama, a podrazumeva ubacivanje pigmentne boje biljno-mineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem tankih linija ispod očiju.

Keba je jedan od retkih na našoj estradi koji se ne libi da priča o toj temi, a linije oko očiju uz samu ivicu trepavica su diskretne, pa retko ko može i da primeti da je folker našminkan. Dok u svetskom šou biznisu muškarci odavno koriste mejkap i javno ga pokazuju, kod nas su to uglavnom mlađi muškarci koji prate svetske trendove.

Ipak, u Kebinom slučaju je drugačije, on je prvi iz njegove generacije koji prati modu, što je u više navrata i istakao. Iako je to bolan metod, Keba je po svemu sudeći istrpeo sve kako bi narednih nekoliko godina bio miran kada je o šminkanju reč.



Kojić je tokom prošle godine sa svojim prijateljima na "tviteru" podelio fotografije na kojima sedi kod stomatologa i popravlja zube, a na kojima su se videle i njegove istetovirane obrve. Do zaključenja ovog broja Keba nije bio dostupan za komentar.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>