Region

Svet

Neven Živančević dirnut gestom pažljive obožavateljke: Zaista neverovatna slučajnost! (Foto+Video)

Neven Živančević iz grupe In Vivo bio je prijatno iznenađen divnim gestom anonimne devojke koja ga je kontaktirala putem Fejsbuka.

Neven Živančević dirnut gestom pažljive obožavateljke: Zaista neverovatna slučajnost! (Foto+Video)



Neven i Igor, koji čine grupu In Vivo, često putuju i uživaju u obilasku cele planete, pa je tako Neven tokom jednog putovanja i boravka u Grčkoj izgubio prsten. Niko ne bi ni slutio da će prsten izgubljen u stranoj državi ponovo naći vlasnika.

Naime, on je nedavno na svom profilu na Fejsbuku dobio poruku obožavateljke sa pitanjem da li je možda izgubio prsten u Grčkoj, a odgovor je naravno bio "da".

"Ja sam u istoj diskoteci "Gold" u Paraliji izgubila torbicu i dokumenta, i jedna Grkinja koja tu radi mi je pomogla da je pronađem. Usput mi je dala taj prsten, i rekla da vidim da nije od nekoga iz mog društva... Čuvala sam ga, i pre par dana na jednom programu vidim spot, u kome ti sviraš klavir i na malom prstu je taj PRSTEN!!! Koja slučajnost! Dragoo mi je da sam pronašla vlasnika!", glasila je njena poruka.



Sam Neven nije mogao da poveruje u takvu slučajnost i oduševljen je ovim gestom, a dobrodušna devojka za sada je ostala anonimna.

Spot u kome je devojka videla prsten objavljen je premijerno pre nešto više od mesec dana i već je postala veliki hit, a u pitanju je numera pod nazivom "Život unazad".

Inače, momci iz In Viva nastupili su večeras na velikom festivalu u Mariboru pred oko 30.000 ljudi, a iako je vreme bilo loše napravili sjajnu atmosferu i tmurno i hladno veče učinili prelepim.



Uživajte u najnovijoj pesmi grupe IN Vivo - "Život unazad":



Autor: M.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>