Region

Svet

Ceca u Monte Karlu najavljena kao Ruskinja?

Pesma "39,2" Svetlane Cece Ražnatović orila se prošlog vikenda u Monte Karlu, u popularnoj tamošnjoj diskoteci "Gran-pri Monako", koja radi samo tokom čuvenih trka Formule 1.

Ceca u Monte Karlu najavljena kao Ruskinja?



Osim činjenice da se usred mondenskog letovališta slušala numera srpske pevačice stara punih 12 godina, s albuma "Decenija" iz 2001, zanimljivo je i to što je te noći bilo tematsko veče "Ruska noć", pa su domaćini očigledno pomešali poreklo folk zvezde.

"Da li je neki od di-džejeva pomešao njeno poreklo i pomislio da je Ceca Ruskinja, ili je pak neki od prisutnih ruskih milionera njen fan, te je platio da se sluša ovaj veliki hit, nije nam poznato. U svakom slučaju, cela diskoteka, krem Monaka i sveta, đuskao je u ritmu čuvenog hita", ispričao je izvor s lica mesta.

Iako se u klubu te noći zateklo i nekoliko Srba, koji su sebi uspeli da priušte odlazak na trku Formule 1, osim ove jedne numere, do kraja večeri nijedna Cecina pesma nije bila na repertoaru. S druge strane, i jedna u samom srcu Monte Karla, i to baš u trenutku prestižnog događaja - nije li i to dovoljno?

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>