Region

Svet

The Voice Srbija 2013: Emina Jahović prvi član žirija! (Video)

Emina Jahović biće član žirija novog rijalitija "The Voice", koji će se u Srbiji od jeseni emitovati na televiziji Pink.

The Voice Srbija 2013: Emina Jahović prvi član žirija! (Video)



Pop pevačica u poslednje vreme veoma vredno radi. Osim toga što je izbacila singl i na srpskom i na turskom jeziku i snimila spot za obe verzije, Emina snima i novi album. Kako saznajemo, materijal je pri kraju, a novi CD biće u izdanju City Records.

Međutim, to nije kraj Emininim aktivnostima. Poslednjih nekoliko dana provela je u razgovorima sa Milicom Mitrović, te su ove dve dame pregovarale o saradnji na nekoliko različitih polja. Kako "Svet" saznaje, postignut je i dogovor te je Emina prvi izabrani član žirija muzičkog rijalitija "Voice", za koji je TV Pink kupio licencu i koji kreće sa emitovanjem od septembra.

Ovo je jedan od najpopularnijih muzičkih šou programa u svetu, u čijem su žiriju uvek samo velike muzičke zvezde, od kojih će kandidati moći mnogo toga da nauče. A kako Emina, osim što peva, i piše pesme za sebe, ali i svoje kolege, sasvim sigurno će imati i te kako šta da prenese budućim muzičkim zvezdama koje na "slepim" audicijama bude izabrala.



Autor: B.B.
Izvor: Svet
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>