Region

Svet

Gitarista Slejera Keri King pred koncert u Kombank Areni poslao video pozdrav Srbiji (Video)

Gitarista i koosnivač benda Slayer – Kerry King, poslao je video pozdrav srpskoj publici.

Gitarista Slejera Keri King pred koncert u Kombank Areni poslao video pozdrav Srbiji (Video)



"Hej, Kerry je iz Slayera i imam poruku za sve naše fanove u Srbiji. Bićemo u Areni, 25. juna. Očekujem da vas sve vidim tamo kako hrlite ka bini", poručio je Kerry King fanovima u Srbiji.

Takođe, Tom Araya i Kerry King poslali su obaveštenje da se Paul Bostaph pridružio bendu kao stalni bubnjar. Bostaph počinje da svira sa bendom od 4. juna, na prvom koncertu Slayerove ovogodišnje turneje u Varšavi. Gary Holt i dalje će biti gitarista umesto nedavno preminulog Jeffa Hannemana. Ovogodišnja turneja broji 35 datuma među kojima se nalazi veliki broj glavnih letnjih festival u Evropi, Istočnoj Evropi i Južnoj Americi u periodu od juna do oktobra. 



"Paul je odličan bubnjar i dobar prijatelj i izuzetno smo srećni što je odlučio da se pridruži bendu", rekao je Tom Araya. "I dalje smo tužni zbog gubitka Jeffa ali ne želimo da razočaramo naše fanove u Evropi i moramo da idemo dalje, a to nam olakšava što je Paul ponovo u bendu".

"Veoma sam uzbuđen što ću se pridružiti Slayeru”, dodaje Bostaph. "Proveli smo deset godina zajedno, odlično se zabavljali, napravili dosta sjajne muzike, tako da je ovo za mene povratak kući”.

Bostaph je bio bubnjar Slayera od 1992. do 2001. i sa bendom je snimio četiri albuma – zlatno tiražni Divine Intervention (1994), Undisputed Attitude (1996), Diabolus in Musica, (1998), God Hates us All (2001) koji je odlikovan Grammy nagradom za "Best Metal Performance", kao i DVD War at the Warfield (2001), takođe sa zlatnim tiražem.

Pored Slayera, Bostaph je svirao i sa bendovima Forbidden, Exodus, Systematic i Testament.



Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>