x
Ljubav & Sex
Šta napisati momku koji vam se dopada?
30. maj 2013. 12:00
Ne znate šta biste napisale zgodnom momku? Dag Hajes iz londonske "School of Attraction" vam govori tačno ono što čovek želi da pročita.


Da
Koristite poruke za organizaciju datuma i mesta. Uvek možete da se vratite na poruku kako biste proverili mesto ili vreme sastanka.

Ne
Ne bojte se da ga pozovete na sastanak, ako on vas još nije. Iako vaše dopisivanje traje dugo i nije se odvažio da vas pozove da izađete, nemojte misliti da nije zainteresovan (ne bi vam slao poruke da nije!). Verovatno ne želi da ispadne prezainteresovan. Ako želite ponovo da ga vidite, recite mu! Ceniće vašu iskrenost.

Da
Nazovite ga pre sastanka kako biste bili sigurni na kom se mestu nalazite i u koliko sati. Ako ste se samo dopisivali, možete se osećati ushićeno i biti uznemireni kada se napokon upoznate. Iskoristite brzi telefonski poziv kao „most“ do ssastanka. Možete ga nazvati pre nego što ćete se sastati i reći da ćete kasniti nekoliko minuta. To vam daje priliku da čujete njegov glas.

Ne
Nemojte pisati ništa negativno. Ako ste imali loš dan, zadržite to za sebe. Poruka bi trebalo da ga nasmeje ili učini srećnim. Ako vam treba neki savet ili podrška, pitajte ga licem u lice.

Da
Iskoristite poruke kako biste ga nasmejali. Poruke nisu za teške ili negativne teme. On bi trebalo da vidi vaše ime na ekranu i uživa u onome što imate da kažete.

Ne
Nemojte analizirati svaki zarez i svaki smajli. Pre svega, momci obično ne razmišljaju toliko o tome što pišu i nema smisla tražiti značenje njegove poruke. Samo će vas frustrirati. Usredsredite se na dobar provod i sledeće viđenje.

Da
Odgovorite na poruku kada želite. Ako ste na večeri s prijateljicama ili na sastanku, ne prekidajte da biste odgovorili na poruku, ali ako uživate u lenjom poslepodnevu, nemojte čekati tri sata samo kako biste izgledali zauzeto.

Ne
Nemojte preterivati sa smajlijima, uskličnicima ili tačkicama jer ćete izgledati kao uzbuđena tinejdžerka.

Da
Poruka za laku noć je važna, jer to znači da misli na vas u najintimnijem trenutku dana. Ako poželite laku noć jedno drugome, to će vas zbližiti.

Ne
Nemojte postaviti puno pitanja u jednoj poruci, jer to vrši pritisak na njegov odgovor. Kada god postavite pitanje, tražite od njega više intimnosti, što vrši pritisak na njega, pa tako i na vaš odnos. Ponekad su pitanja u redu, ali pokušajte da koristite poruke za anegdote i šale.

Autor: B.B.
Izvor: Cosmopolitan.hr
Foto: Internet

   
| More    
Polako prolaze svi praznici, a pošto se leto bliži, višak kilograma kod pojedinih dama predstavlja ozbiljan problem. Postoji nekoliko trikova koje vitke osobe primenjuju, a koje bi vama mogle da pomognu u skidanju viška kilograma.
21. april 2014. 11:39
Nije zabluda da ljubav dolazi iznutra, a žene koje to znaju magnetski privlače muškarce.Sigurno poznajete barem jednu damu za koju ne možete reći da je najlepša na svetu, ali čini se da su joj muškarci izuzetno naklonjeni.
20. april 2014. 21:55
Neraspoloženje može često da se pojavi, a da mu ni ne znamo razlog, pa ga lečimo muzikom, filmom, ili čašom piva. Ali depresija i neraspoloženje se nekad ne mogu prevazići tako.
20. april 2014. 14:54
Ma koliko muškarci uživali u seksu, postoje situacije koje će ih potpuno uplašiti i  momenti zbog kojih će se uspaničiti do te mere da će seks biti upropašćen.Ono što jači pol može da poremeti iz seksualnog zanosa je, na prvom mestu, pucanje prezervativa.
19. april 2014. 22:11
Dijete su postale veoma moderne ovih dana, a pošto svaki dan iznikne po neka nova dijeta, morale su da izniknu i neke lude i neobične. Zato ozbiljno razmislite pre nego što se upustite u dijetu.
19. april 2014. 14:54
Uskrs nam je pred vratima, a dok jaja bije glas da povećava holesterol, mi vam dajemo pet razloga zbog kojih bi što češće trebali da jedete upravo jaja, čiji negativni uticaj na naš organizam nije nimalo veliki.
18. april 2014. 23:00
Saveti koje ćemo vam predstaviti u tekstu dobro će doći početnicima, a iskusnijima će sigurno dati nove ideje. Dakle, evo kako da originalno ofarbate i ukrasite uskršnja jaja.
18. april 2014. 13:13
Iako ste se odlučili na rigoroznu dijetu, nikako ne morate da se odreknete društvenog života. Postoje načini, kako da uživate u društvu sa prijateljima, a da opet uspete da poštujete pravila zdrave ishrane.
17. april 2014. 22:40
Iako je ustaljeno mišljenje da ženu više od muškarca može ispuniti samo šoping, prevarili ste se. Ni šoping, ni jedan savršen muškarac ne može ženu usrećiti koliko to može ''idealna'' težina, pokazalo je dugogodišnje istraživanje…
17. april 2014. 14:42
Spavanje treba da bude uživanje i odmor za telo i psihu, a nikako mučenje za organizam. Dužina sna treba da iznosi između sedam i osam sati, a položaj je najbolji na leđima ili boku.
15. april 2014. 22:23

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus