x
Ljubav & Sex
Šta napisati momku koji vam se dopada?
30. maj 2013. 12:00
Ne znate šta biste napisale zgodnom momku? Dag Hajes iz londonske "School of Attraction" vam govori tačno ono što čovek želi da pročita.


Da
Koristite poruke za organizaciju datuma i mesta. Uvek možete da se vratite na poruku kako biste proverili mesto ili vreme sastanka.

Ne
Ne bojte se da ga pozovete na sastanak, ako on vas još nije. Iako vaše dopisivanje traje dugo i nije se odvažio da vas pozove da izađete, nemojte misliti da nije zainteresovan (ne bi vam slao poruke da nije!). Verovatno ne želi da ispadne prezainteresovan. Ako želite ponovo da ga vidite, recite mu! Ceniće vašu iskrenost.

Da
Nazovite ga pre sastanka kako biste bili sigurni na kom se mestu nalazite i u koliko sati. Ako ste se samo dopisivali, možete se osećati ushićeno i biti uznemireni kada se napokon upoznate. Iskoristite brzi telefonski poziv kao „most“ do ssastanka. Možete ga nazvati pre nego što ćete se sastati i reći da ćete kasniti nekoliko minuta. To vam daje priliku da čujete njegov glas.

Ne
Nemojte pisati ništa negativno. Ako ste imali loš dan, zadržite to za sebe. Poruka bi trebalo da ga nasmeje ili učini srećnim. Ako vam treba neki savet ili podrška, pitajte ga licem u lice.

Da
Iskoristite poruke kako biste ga nasmejali. Poruke nisu za teške ili negativne teme. On bi trebalo da vidi vaše ime na ekranu i uživa u onome što imate da kažete.

Ne
Nemojte analizirati svaki zarez i svaki smajli. Pre svega, momci obično ne razmišljaju toliko o tome što pišu i nema smisla tražiti značenje njegove poruke. Samo će vas frustrirati. Usredsredite se na dobar provod i sledeće viđenje.

Da
Odgovorite na poruku kada želite. Ako ste na večeri s prijateljicama ili na sastanku, ne prekidajte da biste odgovorili na poruku, ali ako uživate u lenjom poslepodnevu, nemojte čekati tri sata samo kako biste izgledali zauzeto.

Ne
Nemojte preterivati sa smajlijima, uskličnicima ili tačkicama jer ćete izgledati kao uzbuđena tinejdžerka.

Da
Poruka za laku noć je važna, jer to znači da misli na vas u najintimnijem trenutku dana. Ako poželite laku noć jedno drugome, to će vas zbližiti.

Ne
Nemojte postaviti puno pitanja u jednoj poruci, jer to vrši pritisak na njegov odgovor. Kada god postavite pitanje, tražite od njega više intimnosti, što vrši pritisak na njega, pa tako i na vaš odnos. Ponekad su pitanja u redu, ali pokušajte da koristite poruke za anegdote i šale.

Autor: B.B.
Izvor: Cosmopolitan.hr
Foto: Internet

   
| More    
Pogledate se u ogledalo i vidite preveliku pozadinu, ružna kvrgava kolena, smešne nesrazmerne nožne prste, celulit i još mnogo toga? Ali, zanimljivo je šta istovremeno muškarac vidi na vašem telu.
1. avgust 2014. 14:37
Ukoliko samo jednom pokleknete i pojedete nešto što ne biste smeli tokom držanja dijete, teško će vam biti da se sledeći put oduprete ovim lošim navikama. Pokušajte da izbacite slatkiše, zamenite sladoled nekim voćnim jogurtom, a popodnevne grickalice jabukom.
1. avgust 2014. 00:00
Skoro svakodnevno žene uveravaju sebe u male ili velike laži, a širom sveta ta stereotipija laži gotovo je identična. Sve imamo iste probleme i muke, bežeći od njih govoreći sebi klišeirane laži.
31. jul 2014. 20:18
Veliki broj namirnica je prijatelj zdravog izgleda, ali nažalost retko kada smo spremni da se odreknemo ustaljenih navika i svoju kupovnu korpu napunimo isključivo takvima.
31. jul 2014. 15:49
Muškarci su vrlo liberalni kada je seks u pitanju. Nezavisno od godina, zahtevni su poput tinejdžera kome je svest pomućena najezdom hormona. Znači, ne mnogo.
30. jul 2014. 21:46
Koliko ste dobri u prepoznavanju znakova flertovanja? Jeste li sigurni da znate kada druga osoba očijuka sa vama? Prema rečima naučnika, i muškarci i žene su poprilično loši u čitanju znakova zavođenja.
30. jul 2014. 12:41
Iako muškarci uglavnom imaju određeni tip žene, s kojom će poželeti da provedu ostatak svog života, stručnjaci kažu da jači pol pre bilo kakve ozbiljne veze, moraju da prođu mnogo toga.
29. jul 2014. 19:25
Glumica i dizajnerka Milena Marić predstavila je letnju kolekciju nakita provokativnim fotografijama na kojima je pozirala sa fitnes trenerom Nemanjom Dunjićem.
29. jul 2014. 13:36
Iako su žene te koje najčešće dobijaju komplimente, i muškarci žele da budu pohvaljeni, a naročito kada ih izgovorite u zanosu strasti i time potvrdite koliko je dobar ljubavnik.
29. jul 2014. 00:01
Njčešći problem žena su slabi i krhki nokti ali uz ovaj jednostavan savet pomoći ćete svojim noktima da budu zdravi i čvrsti. Stručnjaci preporučuju ovaj efikasan recept za jačanje noktiju, koji pomaže već posle nekoliko tretmana.
28. jul 2014. 20:40

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus