x
Ljubav & Sex
Šta napisati momku koji vam se dopada?
30. maj 2013. 12:00
Ne znate šta biste napisale zgodnom momku? Dag Hajes iz londonske "School of Attraction" vam govori tačno ono što čovek želi da pročita.


Da
Koristite poruke za organizaciju datuma i mesta. Uvek možete da se vratite na poruku kako biste proverili mesto ili vreme sastanka.

Ne
Ne bojte se da ga pozovete na sastanak, ako on vas još nije. Iako vaše dopisivanje traje dugo i nije se odvažio da vas pozove da izađete, nemojte misliti da nije zainteresovan (ne bi vam slao poruke da nije!). Verovatno ne želi da ispadne prezainteresovan. Ako želite ponovo da ga vidite, recite mu! Ceniće vašu iskrenost.

Da
Nazovite ga pre sastanka kako biste bili sigurni na kom se mestu nalazite i u koliko sati. Ako ste se samo dopisivali, možete se osećati ushićeno i biti uznemireni kada se napokon upoznate. Iskoristite brzi telefonski poziv kao „most“ do ssastanka. Možete ga nazvati pre nego što ćete se sastati i reći da ćete kasniti nekoliko minuta. To vam daje priliku da čujete njegov glas.

Ne
Nemojte pisati ništa negativno. Ako ste imali loš dan, zadržite to za sebe. Poruka bi trebalo da ga nasmeje ili učini srećnim. Ako vam treba neki savet ili podrška, pitajte ga licem u lice.

Da
Iskoristite poruke kako biste ga nasmejali. Poruke nisu za teške ili negativne teme. On bi trebalo da vidi vaše ime na ekranu i uživa u onome što imate da kažete.

Ne
Nemojte analizirati svaki zarez i svaki smajli. Pre svega, momci obično ne razmišljaju toliko o tome što pišu i nema smisla tražiti značenje njegove poruke. Samo će vas frustrirati. Usredsredite se na dobar provod i sledeće viđenje.

Da
Odgovorite na poruku kada želite. Ako ste na večeri s prijateljicama ili na sastanku, ne prekidajte da biste odgovorili na poruku, ali ako uživate u lenjom poslepodnevu, nemojte čekati tri sata samo kako biste izgledali zauzeto.

Ne
Nemojte preterivati sa smajlijima, uskličnicima ili tačkicama jer ćete izgledati kao uzbuđena tinejdžerka.

Da
Poruka za laku noć je važna, jer to znači da misli na vas u najintimnijem trenutku dana. Ako poželite laku noć jedno drugome, to će vas zbližiti.

Ne
Nemojte postaviti puno pitanja u jednoj poruci, jer to vrši pritisak na njegov odgovor. Kada god postavite pitanje, tražite od njega više intimnosti, što vrši pritisak na njega, pa tako i na vaš odnos. Ponekad su pitanja u redu, ali pokušajte da koristite poruke za anegdote i šale.

Autor: B.B.
Izvor: Cosmopolitan.hr
Foto: Internet

   
| More    
Cenite slobodu koju imate, ljubav ne može da dođe na silu i kad joj vreme nije, zato čekajući je, ne propustite da uživate u samoći. Ako za vas sudbina još nije našla par, ne očajavajte.
22. jul 2014. 22:11
O njoj se uglavnom sve zna. Rodila se sa nesvakidašnjim darom da može da vidi ljude upravo onakve kakvi zaista jesu. Dovoljno je samo nekoga da vidi, ili čuje telefonom i da zna kompletnu prošlost, ali i budućnost ne samo te osobe, već i svih osoba u tom okruženju.
22. jul 2014. 18:29
Uskoro će svaka seksualno aktivna osoba moći da ode do prve prodavnice ili trafike i nabavi kondom koji ne samo da štiti od neželjene trudnoće, već i od raznih polno prenosivih bolesti, a ubija i virus HIV-a.
22. jul 2014. 13:47
Iako se odglumljeni orgazam najčešće pripisuje ženama najnovije istraživanje pokazuje da više od 30 odsto muškaraca zna da glumi u krevetu. Rezultati nedavnog istraživanja koje je sprovedeno u Njujorku pokazuju da čak 30 odsto muškaraca takođe glumi orgazam.
21. jul 2014. 20:51
Kada vaše lice izgori na suncu, postoji nekoliko stvari koje biste mogli da uradite kako bi ublažili opekotine i crvenilo. Obloge od mleka i kreme na bazi aloe vere smiriće vaše opekotine, a evo i kako treba da se našminkate, ako ste baš tog dana izgoreli na suncu.
21. jul 2014. 13:54
Ukoliko svoju liniju još uvek niste spremili za bikini predlažemo vam jednu efikasnu vežbu za stomak koja će pomoći vašim trbušnim mišićima da se zategnu i oslobode viška masnih naslaga.
20. jul 2014. 23:19
Dobri momci su još uvek manje popularni od onih loših, ali svaka žena se duboko u sebi nada da će ipak pronaći neku savršenu kombinaciju.
20. jul 2014. 15:10
Došlo je vreme da napustite principe mršavljenja kao što su brojanje kalorija, ishrana prema krvnim grupama, intolerancija na hranu i druge trikove za gubljenje kilograma.
19. jul 2014. 23:15
Mnogima nisu potrebne iscrpne studije kako bi shvatili na osnovu ponašanja partnera šta mogu da očekuju od veze. No, neki zaključci vas ipak mogu iznenaditi. Istraživanje sprovedenu na Univerzitetu Mičigen je uzleo u razmatranje ponašanje partnera posle seksa i na osnovu toga došlo do zaključka u kom pravcu će ta veza ići.
19. jul 2014. 14:44
Razne dijete, sati provedeni u teretani, ispijanje skupih i neukusnih napitaka, sve to naravno pomaže u skidanju kilograma. Ali zašto da se mučite kada kalorije možete sagoriti i na mnogo jednostavnije načine.
18. jul 2014. 20:59

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus