x
Ljubav & Sex
Šta napisati momku koji vam se dopada?
30. maj 2013. 12:00
Ne znate šta biste napisale zgodnom momku? Dag Hajes iz londonske "School of Attraction" vam govori tačno ono što čovek želi da pročita.


Da
Koristite poruke za organizaciju datuma i mesta. Uvek možete da se vratite na poruku kako biste proverili mesto ili vreme sastanka.

Ne
Ne bojte se da ga pozovete na sastanak, ako on vas još nije. Iako vaše dopisivanje traje dugo i nije se odvažio da vas pozove da izađete, nemojte misliti da nije zainteresovan (ne bi vam slao poruke da nije!). Verovatno ne želi da ispadne prezainteresovan. Ako želite ponovo da ga vidite, recite mu! Ceniće vašu iskrenost.

Da
Nazovite ga pre sastanka kako biste bili sigurni na kom se mestu nalazite i u koliko sati. Ako ste se samo dopisivali, možete se osećati ushićeno i biti uznemireni kada se napokon upoznate. Iskoristite brzi telefonski poziv kao „most“ do ssastanka. Možete ga nazvati pre nego što ćete se sastati i reći da ćete kasniti nekoliko minuta. To vam daje priliku da čujete njegov glas.

Ne
Nemojte pisati ništa negativno. Ako ste imali loš dan, zadržite to za sebe. Poruka bi trebalo da ga nasmeje ili učini srećnim. Ako vam treba neki savet ili podrška, pitajte ga licem u lice.

Da
Iskoristite poruke kako biste ga nasmejali. Poruke nisu za teške ili negativne teme. On bi trebalo da vidi vaše ime na ekranu i uživa u onome što imate da kažete.

Ne
Nemojte analizirati svaki zarez i svaki smajli. Pre svega, momci obično ne razmišljaju toliko o tome što pišu i nema smisla tražiti značenje njegove poruke. Samo će vas frustrirati. Usredsredite se na dobar provod i sledeće viđenje.

Da
Odgovorite na poruku kada želite. Ako ste na večeri s prijateljicama ili na sastanku, ne prekidajte da biste odgovorili na poruku, ali ako uživate u lenjom poslepodnevu, nemojte čekati tri sata samo kako biste izgledali zauzeto.

Ne
Nemojte preterivati sa smajlijima, uskličnicima ili tačkicama jer ćete izgledati kao uzbuđena tinejdžerka.

Da
Poruka za laku noć je važna, jer to znači da misli na vas u najintimnijem trenutku dana. Ako poželite laku noć jedno drugome, to će vas zbližiti.

Ne
Nemojte postaviti puno pitanja u jednoj poruci, jer to vrši pritisak na njegov odgovor. Kada god postavite pitanje, tražite od njega više intimnosti, što vrši pritisak na njega, pa tako i na vaš odnos. Ponekad su pitanja u redu, ali pokušajte da koristite poruke za anegdote i šale.

Autor: B.B.
Izvor: Cosmopolitan.hr
Foto: Internet

   
| More    
Tokom radnog vremena većina ljudi gricka sve što im padne pod ruku, u cilju da vreme prođe što pre. Ako jedete na poslu predlažemo vam par obroka koji su zdravi i utoliće vašu glad i potrebu za grickalicama.
24. april 2014. 22:54
Takozvana rupa između butina odavno važi za poželjno merilo kada je savršen ženski stas u pitanju, pa je tako "thing gap" odavno popularan. Danas, ovaj trendi look možete čak i da kupite!
24. april 2014. 15:11
Većina parova koja je zaljubljena, ne shvata kada ljubav prerasta u opsesiju i zavist, a nedavno su naučna istraživanja pokazala da je veoma tanka linija između opsesivnog stanja i iskrene ljubavi.
23. april 2014. 23:16
Lupita Najongo nakon što je dobila svog prvog Oskara u karijeri, zvanično je prema pisanju časopisa People, proglašena i za najlepšu ženu na svetu u 2014. godini, a samim tim krasiće i naslovnu stranu prestižnog magazina.
23. april 2014. 20:37
Izgled možete da promenite za kraće vreme od onog koje vam je potrebno za stavljanje fotografije na društvene mreže. Zaista. Radi se o malim trikovima lepote uz koje ćete se osećati mlađe, privlačnije i bolje!
23. april 2014. 12:02
Odlika modernog života je brzina, a gomilanje obaveza, jurenje sa jednog mesta na drugo uglavnom vodi ka stresu, a stres ka depresiji. Ako imate poblem sa stresom probajte ovih deset saveta na sebi.
22. april 2014. 22:52
Želite li da vladate svojim seksualnim životom? Da budete gospodar istog? Ako je odgovor potvrdan, moraćete što pre da usvojite ovih šest seksi zapovesti.
22. april 2014. 13:12
Trenirali ste dugo vremena, ali vam na kraju uvek ostane onih par kilograma viška koje je prava muka skinuti. Postoje načini i za te mukotrpne kilograme, a potreban je samo trud.
21. april 2014. 22:55
Većina dama zna kako je kada se pretera sa čupanjem obrva pa mukotrpan proces njihovog izrastanja radi prirodnijeg i gušćeg izgleda kakav se danas traži, ume da potraje večno. Zato ne čudi najnoviji trend presađivanja obrva, jakih i gustih, nalik onima kakve nosi jedna od najpopularnijih manekenki današnjice Kara Delevinj (21).
21. april 2014. 11:49
Polako prolaze svi praznici, a pošto se leto bliži, višak kilograma kod pojedinih dama predstavlja ozbiljan problem. Postoji nekoliko trikova koje vitke osobe primenjuju, a koje bi vama mogle da pomognu u skidanju viška kilograma.
21. april 2014. 11:39

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus