x
Ljubav & Sex
Šta napisati momku koji vam se dopada?
30. maj 2013. 12:00
Ne znate šta biste napisale zgodnom momku? Dag Hajes iz londonske "School of Attraction" vam govori tačno ono što čovek želi da pročita.


Da
Koristite poruke za organizaciju datuma i mesta. Uvek možete da se vratite na poruku kako biste proverili mesto ili vreme sastanka.

Ne
Ne bojte se da ga pozovete na sastanak, ako on vas još nije. Iako vaše dopisivanje traje dugo i nije se odvažio da vas pozove da izađete, nemojte misliti da nije zainteresovan (ne bi vam slao poruke da nije!). Verovatno ne želi da ispadne prezainteresovan. Ako želite ponovo da ga vidite, recite mu! Ceniće vašu iskrenost.

Da
Nazovite ga pre sastanka kako biste bili sigurni na kom se mestu nalazite i u koliko sati. Ako ste se samo dopisivali, možete se osećati ushićeno i biti uznemireni kada se napokon upoznate. Iskoristite brzi telefonski poziv kao „most“ do ssastanka. Možete ga nazvati pre nego što ćete se sastati i reći da ćete kasniti nekoliko minuta. To vam daje priliku da čujete njegov glas.

Ne
Nemojte pisati ništa negativno. Ako ste imali loš dan, zadržite to za sebe. Poruka bi trebalo da ga nasmeje ili učini srećnim. Ako vam treba neki savet ili podrška, pitajte ga licem u lice.

Da
Iskoristite poruke kako biste ga nasmejali. Poruke nisu za teške ili negativne teme. On bi trebalo da vidi vaše ime na ekranu i uživa u onome što imate da kažete.

Ne
Nemojte analizirati svaki zarez i svaki smajli. Pre svega, momci obično ne razmišljaju toliko o tome što pišu i nema smisla tražiti značenje njegove poruke. Samo će vas frustrirati. Usredsredite se na dobar provod i sledeće viđenje.

Da
Odgovorite na poruku kada želite. Ako ste na večeri s prijateljicama ili na sastanku, ne prekidajte da biste odgovorili na poruku, ali ako uživate u lenjom poslepodnevu, nemojte čekati tri sata samo kako biste izgledali zauzeto.

Ne
Nemojte preterivati sa smajlijima, uskličnicima ili tačkicama jer ćete izgledati kao uzbuđena tinejdžerka.

Da
Poruka za laku noć je važna, jer to znači da misli na vas u najintimnijem trenutku dana. Ako poželite laku noć jedno drugome, to će vas zbližiti.

Ne
Nemojte postaviti puno pitanja u jednoj poruci, jer to vrši pritisak na njegov odgovor. Kada god postavite pitanje, tražite od njega više intimnosti, što vrši pritisak na njega, pa tako i na vaš odnos. Ponekad su pitanja u redu, ali pokušajte da koristite poruke za anegdote i šale.

Autor: B.B.
Izvor: Cosmopolitan.hr
Foto: Internet

   
| More    
Prema naučnom istraživanju utvrđeno je da veza između boja i seksualnog ponašanja otkrivaju kakvi ste zaista u krevetu. Iako mnogi u pri samom izboru boja, pomisli kako nema ni jednu, dobro razmislite još jednom.
19. septembar 2014. 22:50
Često kada se desi nesto "loše" kažemo da je neko drugi kriv. Tako je lakše. Ali šta ako su naša najteža iskušenja nešto što smo mi planirali mnogo pre nešeg rođenja?
19. septembar 2014. 20:57
Iako je kafa neizostavni svakodnevni napitak uz koji vezujemo razna verovanja, počevši od razbuđivanja i smanjivanja apetita te usto i mršavljenja, međutim, ne znači da je sve što mislite o kafi i tačno.
19. septembar 2014. 16:08
Netrpeljivost među pripadnicama ženskog pola i dalje opstaji, naročito kada su u pitanju muškarci. Sve žene bi se složile da ovih pet tipova dama ne žele da vide u svojoj i u blizini svog dragog.
18. septembar 2014. 20:26
Mnogim je ženama postizanje orgazma i dalje problem, pa će im u tome pomoći nova vrsta seksualnog pomagala "Afterglow", koja radi po principu laserskih zraka.
18. septembar 2014. 11:26
Postoje načini da izgubite kilograme, a da ne morate da se podvrgnete mučnim dijetama. Najbitnija stvar je da želite da promenite vaš život i da odbacite neke stare navike.
17. septembar 2014. 22:29
Iako žene svake sezone menjaju ono što je moderno, muškarci baš nisu toliko aktivni u praćenju modnih trendova. Žene vole lepe i doterane muškarce, ali postoje stvari koje nikako ne žele da vide na njima.
17. septembar 2014. 19:36
Svi koji se muče da skinu kilograme obično se pitaju kako to uspeva vitkim ljudima u njihovom okruženju. I dok se jedni muče, drugi bez problema ulaze u najuže pantalone... Postoje tu neke cake, a saznaćete i koje.
17. septembar 2014. 13:48
Ženska zadnjica je oduvek bila top tema koja izaziva mnogo kontroverzi. Debata među muškarcima koja traje decenijama, jeste šta je seksipilnije - guza ili grudi?
17. septembar 2014. 11:10
Pojava hroničnog umora može biti veoma česta i iritirajuća, pogotovu ako ne znate uzrok istom. Postoji čitava lista stvari koju možda niste ni znali, a koja vas iscrpljuje.
16. septembar 2014. 23:45

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus