x
Ljubav & Sex
Šta napisati momku koji vam se dopada?
30. maj 2013. 12:00
Ne znate šta biste napisale zgodnom momku? Dag Hajes iz londonske "School of Attraction" vam govori tačno ono što čovek želi da pročita.


Da
Koristite poruke za organizaciju datuma i mesta. Uvek možete da se vratite na poruku kako biste proverili mesto ili vreme sastanka.

Ne
Ne bojte se da ga pozovete na sastanak, ako on vas još nije. Iako vaše dopisivanje traje dugo i nije se odvažio da vas pozove da izađete, nemojte misliti da nije zainteresovan (ne bi vam slao poruke da nije!). Verovatno ne želi da ispadne prezainteresovan. Ako želite ponovo da ga vidite, recite mu! Ceniće vašu iskrenost.

Da
Nazovite ga pre sastanka kako biste bili sigurni na kom se mestu nalazite i u koliko sati. Ako ste se samo dopisivali, možete se osećati ushićeno i biti uznemireni kada se napokon upoznate. Iskoristite brzi telefonski poziv kao „most“ do ssastanka. Možete ga nazvati pre nego što ćete se sastati i reći da ćete kasniti nekoliko minuta. To vam daje priliku da čujete njegov glas.

Ne
Nemojte pisati ništa negativno. Ako ste imali loš dan, zadržite to za sebe. Poruka bi trebalo da ga nasmeje ili učini srećnim. Ako vam treba neki savet ili podrška, pitajte ga licem u lice.

Da
Iskoristite poruke kako biste ga nasmejali. Poruke nisu za teške ili negativne teme. On bi trebalo da vidi vaše ime na ekranu i uživa u onome što imate da kažete.

Ne
Nemojte analizirati svaki zarez i svaki smajli. Pre svega, momci obično ne razmišljaju toliko o tome što pišu i nema smisla tražiti značenje njegove poruke. Samo će vas frustrirati. Usredsredite se na dobar provod i sledeće viđenje.

Da
Odgovorite na poruku kada želite. Ako ste na večeri s prijateljicama ili na sastanku, ne prekidajte da biste odgovorili na poruku, ali ako uživate u lenjom poslepodnevu, nemojte čekati tri sata samo kako biste izgledali zauzeto.

Ne
Nemojte preterivati sa smajlijima, uskličnicima ili tačkicama jer ćete izgledati kao uzbuđena tinejdžerka.

Da
Poruka za laku noć je važna, jer to znači da misli na vas u najintimnijem trenutku dana. Ako poželite laku noć jedno drugome, to će vas zbližiti.

Ne
Nemojte postaviti puno pitanja u jednoj poruci, jer to vrši pritisak na njegov odgovor. Kada god postavite pitanje, tražite od njega više intimnosti, što vrši pritisak na njega, pa tako i na vaš odnos. Ponekad su pitanja u redu, ali pokušajte da koristite poruke za anegdote i šale.

Autor: B.B.
Izvor: Cosmopolitan.hr
Foto: Internet

   
| More    
Naučno istraživanje sprovedeno u Finskoj potvrdilo je čuvenu staru izreku "mlađe je slađe". Partneri će, ako mogu birati, uvek pre izabrati mlađu osobu pored koje će se skrasiti.
1. oktobar 2014. 16:48
Kada bi se birala titula "kraljice voća" među sportistima, nema sumnje da bi banana pobedila! Jedu ih svi, bez obzira na sport, godine ili drugo. Naravno, banana nije broj jedan samo zbog popularnosti, već nosi i niz zdravstvenih benefita.
1. oktobar 2014. 14:32
Tokom proteklih mesec dana Beograd je postao bogatiji za nekoliko zapaženih javnih fitnes dešavanja, Reebok Urban Fitness treninga,  
1. oktobar 2014. 10:20
Nova naučna istraživanja pokazala su da muškarci sve više obraćaju pažnju na prirodni izgled žene, ali i na način njihovog odevanja. Iako bi mnogi pomislili da je to njima nebitno, postoje delovi garderobe u kojima nikako ne bi želeli da vas vide.
30. septembar 2014. 20:36
Osim što je izvor užitka, seks ima i čitav niz zdravstvenih prednosti. Ljudi koji redovno uživaju u seksu ne samo da su zadovoljniji i srećniji u vezi, već su i zdraviji, a evo zašto.
30. septembar 2014. 12:52
Iako svaka osoba ima svoju omiljenu pozu tokom seksa u kojoj uživa sa partnerom, žene će retko kada otkriti o čemu zaista maštaju tokom intimnog odnosa.
29. septembar 2014. 21:51
Konačno ste i vi doživeli da živite ljubavnu bajku, posle milion godina. Uživate u vezi o kakvoj ste maštali, našli ste pravu osobu i mislite da je sve savršeno. I onda se niotkuda javi vaš bivši!
29. septembar 2014. 13:15
Partneri moraju poštovati i podržavati jedno drugo u svakoj situaciji, a posesivnost i ljubomoru morate zaboraviti ukoliko želite da zadržite voljenu osobu. Iako žene uglavnom biraju starije partnere, muškarci vole da se nađu u društvu dosta mlađe osobe od sebe.
28. septembar 2014. 23:13
Umesto da sebe stavite na rigoroznu dijetu i intenzivno vežbanje, možda biste trebali da razmislite da promenite način svog života. Takođe, često ćete pročitati i savete koji su vezani upravo za vaše zdravlje, ali nisu tačni.
28. septembar 2014. 15:39
Da li su stvarno žene s godinama bolje ljubavnice? Odgovor je: da! Postoji jako dobar razlog zašto muškarci vole da se upuštaju u vezu sa starijim ženama. Naime, starije žene imaju više iskustva i daleko su samouverenije u krevetu.
27. septembar 2014. 13:19

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus