Ljubav & Sex

Šta napisati momku koji vam se dopada?

Ne znate šta biste napisale zgodnom momku? Dag Hajes iz londonske "School of Attraction" vam govori tačno ono što čovek želi da pročita.

Šta napisati momku koji vam se dopada?Da
Koristite poruke za organizaciju datuma i mesta. Uvek možete da se vratite na poruku kako biste proverili mesto ili vreme sastanka.

Ne
Ne bojte se da ga pozovete na sastanak, ako on vas još nije. Iako vaše dopisivanje traje dugo i nije se odvažio da vas pozove da izađete, nemojte misliti da nije zainteresovan (ne bi vam slao poruke da nije!). Verovatno ne želi da ispadne prezainteresovan. Ako želite ponovo da ga vidite, recite mu! Ceniće vašu iskrenost.

Da
Nazovite ga pre sastanka kako biste bili sigurni na kom se mestu nalazite i u koliko sati. Ako ste se samo dopisivali, možete se osećati ushićeno i biti uznemireni kada se napokon upoznate. Iskoristite brzi telefonski poziv kao „most“ do ssastanka. Možete ga nazvati pre nego što ćete se sastati i reći da ćete kasniti nekoliko minuta. To vam daje priliku da čujete njegov glas.

Ne
Nemojte pisati ništa negativno. Ako ste imali loš dan, zadržite to za sebe. Poruka bi trebalo da ga nasmeje ili učini srećnim. Ako vam treba neki savet ili podrška, pitajte ga licem u lice.

Da
Iskoristite poruke kako biste ga nasmejali. Poruke nisu za teške ili negativne teme. On bi trebalo da vidi vaše ime na ekranu i uživa u onome što imate da kažete.

Ne
Nemojte analizirati svaki zarez i svaki smajli. Pre svega, momci obično ne razmišljaju toliko o tome što pišu i nema smisla tražiti značenje njegove poruke. Samo će vas frustrirati. Usredsredite se na dobar provod i sledeće viđenje.

Da
Odgovorite na poruku kada želite. Ako ste na večeri s prijateljicama ili na sastanku, ne prekidajte da biste odgovorili na poruku, ali ako uživate u lenjom poslepodnevu, nemojte čekati tri sata samo kako biste izgledali zauzeto.

Ne
Nemojte preterivati sa smajlijima, uskličnicima ili tačkicama jer ćete izgledati kao uzbuđena tinejdžerka.

Da
Poruka za laku noć je važna, jer to znači da misli na vas u najintimnijem trenutku dana. Ako poželite laku noć jedno drugome, to će vas zbližiti.

Ne
Nemojte postaviti puno pitanja u jednoj poruci, jer to vrši pritisak na njegov odgovor. Kada god postavite pitanje, tražite od njega više intimnosti, što vrši pritisak na njega, pa tako i na vaš odnos. Ponekad su pitanja u redu, ali pokušajte da koristite poruke za anegdote i šale.

Autor: B.B.
Izvor: Cosmopolitan.hr
Foto: Internet

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:

Komentari

Ovaj horoskopski znak je najbolji u seksu

Ovaj horoskopski znak je najbolji u seksu

Bilo da ste imali dobro ili loše iskustvo sa ovim znakom u horoskopu, seks sa ovim znakom je uvek nezaboravan. Oni imaju snažnu ličnost i neverovatnu seksualnu energiju.

Tekstualna vest30. avgust 2015

Da duga veza traje za ceo život: Pet koraka nežnosti i pažnje!

Da duga veza traje za ceo život: Pet koraka nežnosti i pažnje!

Možda ste u vezi sa njim celi život, ali ne dopustite da se opustite i zanemarite ljubav svog života. Ukoliko ste zajedno godinama, sada nije vreme da se opuštate. Veza se i dalje čuva kao i na samom početku. Na ovih pet stvari ne smete da zaboravite nikada:

Tekstualna vest27. avgust 2015

Ovo svaka nezavisna dama zahteva od muškarca!

Ovo svaka nezavisna dama zahteva od muškarca!

Ovih 9 zahteva je pomalo uplašilo jači pol. Sasvim je sigurno da bi dame u prošlosti zahtevale da muškarac bude uvek pored njih, piše romantična pisma i poruke i poklanja im mnogo pažnje. Međutim, danas su se stvari puno promenile.

Tekstualna vest25. avgust 2015

Reagujte na vreme: 6 znakova da ste pred razvodom!

Reagujte na vreme: 6 znakova da ste pred razvodom!

Ne slušate jedno drugo, i kao da tražite razlog da prebacujete partneru najsitnije detalje. Ne znate da kontrolišete svoje nezadovoljstvo i negativna osećanja, i to kanališete kroz agresivno ponašanje i vređanje. Ako se ove alarmante situacije dešavaju i u vašem braku, zapitajte se da li je vašem zajedničkom životu došao kraj.

Tekstualna vest23. avgust 2015

Ljubav & Sex

Style