Region

Svet

Vesna Vukelić Vendi napala Seksi Sandru zbog učešća na Farmi (Video)

Vesna Vukelić Vendi je rekla da je Seksi Sandra svojim učešćem u rijalitiju "Farma" sebi napravila anti-reklamu, i faktički "zabila autogol".

Vesna Vukelić Vendi napala Seksi Sandru zbog učešća na Farmi (Video)Vendi je rekla da je Sandra pokazala jednu površnost i nekreativnost u rijalitiju i da joj uopšte nije bilo potrebno da učestvuje jer je samo sebi napravila anti-reklamu.

"Ako nemaš šta da pokažeš, ne pokazuj svoju površnost!", rekla je Vendi direktno Sandri u oči, a ova mlada devojka je odgovorila da je to njeno mišljenje.

Što se tiče drugih farmera, Vukelićeva je prokomentarisala da su najgore osobine pokazale Zorica Marković, Saška Karan i Vesna Rivas. Kada je Sandra rekla za Staniju da je inteligentna Vendi ju je odmah napala.

"Ona uopšte nije inteligentna. To što radi nije inteligencija. Možda jeste za tebe, ali ne i za mene i ostale ljude. To moramo da razgraničimo, a ti si u tom rijalitiju sebi dala autogol i bolje da nikada nisi ni ulazila", vikala je Vendi, a voditelj je jedva uspeo da je zaustavi i pređe na drugu temu.

 Kako je to izgledalo u studiju pogledajte ovde.Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Printscreen TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>