Region

Svet

Isidora Bjelica: Zahvaljujući Bogu, izlečila sam se!

Posle 70 dana borbe i operacije malignog tumora na jajnicima, kad joj je odstranjena materica, jedna od najtiražnijih domaćih spisateljica oseća se dobro.

Isidora Bjelica: Zahvaljujući Bogu, izlečila sam se!



"Moja poruka svima koji su bolesni je da naša crkva ima svetu tajnu, i to je lek za sve bolesti. Izlečenje se dešava onda kad promenimo način razmišljanja i ishrane. Bogu hvala, imamo lekare i medicinu. Nije dovoljno uraditi samo jednu stvar da biste izašli kao pobednik", kaže Bjelica, koja objašnjava da je godinama živela u ubeđenju da je za njene problem kriv neko drugi:

"Dugo sam mislila da su moji problemi nastali spolja. Međutim, kad gledate smrti u oči, vidite da je problem u vama. Promenila sam način razmišljanja i osećam se bolje. Dugo sam mislila da je promena načina ishrane budalaština. U školama učimo sve, fiziku, hemiju i matematiku, a zapravo ne učimo kako da se zdravo hranimo i živimo. Put saznanja koji sam prošla u proteklih 70 dana, preko načina ishrane i života, jeste neverovatan. Bila sam neznalica".

Dobru vest da je Isidori bolje prva je juče, preko društvenih mreža, prenela njena kuma Vesna Radusinović.

"Ostaje mi samo da malo više pazim na sebe. Prikupljam građu za novu knjigu, koja će biti potpuno drugačija u odnosu na sva moja ranija izdanja. Pisaću o zdravom načinu ishrane i života", kaže Isidora.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>