Lepota

Ljubav

Ženski rituali koje muškarci smatraju nepotrebnim

Postoji mnogo stvari koje žene smatraju izuzetno važnim pri ulepšavanju, dok ih muškarci smatraju nepotrebnim i skupim.

Ženski rituali koje muškarci smatraju nepotrebnim



Nadograđene trepavice
Muškarcima nije jasno zašto žene troše vreme i novac za nadogradnju trepavica, kada se to ionako jedva primeti. Njihovo mišljenje je slično i po pitanju nadogradnje kose, ali ističu da to bar ima neku poentu.

Ukrašeni nokti
Većina muškaraca smatra da žene preteruju sa ukrašavanjem noktiju i da često izgledaju detinjasto. Prema njihovom mišljenju žene previše praktikuju ukrase, nalepnice i slično. Oni se pitaju šta li žene navodi na stavljanje plastičnih noktiju koje često liče na "kandže veštice"?

Nošenje neudobnih štikli
Muškarcima takođe nije jasno zašto žene nose visoke potpetice ukoliko su neudobne i šta im znači da ih nose sat vremena, a kasnije prilikom plesa izuju jer ne mogu više da izdrže.

Sjaj za usne
Diskretan sjaj za usne za muškarce predstavlja najzavodljiviju šminku, a sve upadljive nijanse karmina i šminke smatraju preteranim i nimalo privlačnim.

Karmin i rumenilo
Prema mišljenju većine muškaraca, jako rumenilo i karmin čine da žena liči na lutku i izgleda veštački.

Tečni ajlajner i maskara
Muškarci misle da žene koje koriste ajlajner i maskaru nisu zadovoljne prirodnim izgledom svojih očiju. Ajlajner vide kao marker na licu, a trepavice sa maskarom izgledaju kao da su uvijene viklerom.

Korišćenje asortimana prozvoda za kosu
Muškarci sve osim korišćenja šampona, balzama i ponekad gela za kosu vide kao bespotrebno bacanje para i gubljenje energije. Komplikovani ritual nege kose žena retko koji muškarac može da razume.

Cirkoni na zubima
Zašto žene pored opterećivanja svoje kose nepotrebnim preparatima i ukrasima, ne ostave na miru bar svoje zube, pitaju se muškarci.

Autor: B.B.
Izvor: Super žena
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>