Farma 2013: Šou će trajati duže od predviđenog! Ove godine rekord u trajanju emitovanja?

Rijaliti koji se odvija na imanju u Lisoviću premašiće najavljenih 100 dana trajanja, predviđaju producenti.

Farma 2013: Šou će trajati duže od predviđenog! Ove godine rekord u trajanju emitovanja?Iako je prvobitno planirano da "Farma" traje malo duže od tri meseca, u skladu sa rejtingom i ponašanjem učesnika odlučiće se i datum finala, a samim tim i broj finalista.

"Završetak četvrte Farme se neće mnogo razlikovati od prethodnih sezona. Broj finalista koje ćemo poslednje večeri gledati na imanju zavisi kako od ponašanja učesnika u ovih poslednjih mesec dana tako i od raspoloženja publike. U skladu sa tim će se odrediti i tačan datum finala, a vrlo je moguće da će se produžiti za koji dan", rekao je za "Blic" Nemanja Josifljević, PR rijalitija.

Da se maratonski šou produži za još neki dan bio je običaj i prethodnih sezona. Tako je prva Farma sa 90 dana produžena na 95, druga sezona "Farme" je bila produžena za čak dve nedelje, pa je trajala 104 dana, a treća sezona sa produžetkom od 19 dana završena je 109. dana.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Screenshot YouTube

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Aca Lukas priznao grešku i javno se izvinio Baji! VIDEO

Aca Lukas priznao grešku i javno se izvinio Baji! VIDEO

Aca Lukas gostujući u emisiji Ami G show, pričao je raznim detaljima iz svog života, a kada ga je Ognjen podsetio na gostovanje iz "Maksovizije" u kome je iskritikovao pesme Nedeljka Bajića Baje, pevač je priznao grešku i javno se izvinio svom kolegi.

Tekstualna vest8. april 2015

Dari Bubamari pozlilo tokom snimanja emisije!

Dari Bubamari pozlilo tokom snimanja emisije!

Dara Bubamara, doživela je veoma neprijatno iskustvo, kada joj se tokom snimanje emisje Grand slošilo. Pevačica je organizatorima rekla da joj nije dobro i da će se onesvestiti ukoliko ne pojede nešto.

Tekstualna vest8. april 2015

Region

Svet