Region

Svet

Indira Radić udomila psa lutalicu (Foto)

Ljubav na prvi pogled moguća je i između vlasnika i njegovog ljubimca, i baš takav jedan sudbonosni susret dogodio se između pevačice Indire Radić i psa lutalice kojeg je ona odvela svojoj kući.

Indira Radić udomila psa lutalicu (Foto)



Pevačica koja je poznata po tome što veoma voli životinje na nastupu u "Grandu", gde je otpevala svoju novu pesmu "Poželela", koja je za kratko vreme postala hit, upoznala je lepu crnu kucu i odmah se zaljubila u nju.

Kada je kuca videla koliko joj se Indira obradovala, uzvratila joj je razdragano mašući repom. I kako je vreme odmicalo, pas se nije odvajalo od svoje potencijalne vlasnice, te je osvojio Indirino meko srce. Po završetku nastupa, Indira ga je ubacila u automobil i tako mu učinila ostatak života lepšim.



A kako Radićeva u svom domu ima nekoliko mačaka, od kojih s jednom deli krevet, pitanje je kako će njen novi ljubimac da se uklopi sa starim. Budući da je veoma poznata "ljubav" među psima i mačkama, Radićevoj neće biti lako da među njima uspostavi harmoniju, no s obzirom na to da je i dosad pokazala da za nju ne postoji nemoguće ako nešto odluči, ne sumnjamo da će joj poći za rukom da sve uskladi.



Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Alo/Zoran Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>