Region

Svet

Joca Stefanović u vezi sa Topalkovom ćerkom?! (Foto)

Uprkos činjenici da živi od muzičkog dinara, Milan Topalović Topalko bori se protiv toga da na isti način zarađuje i njegova ćerka Helena (16).

Joca Stefanović u vezi sa Topalkovom ćerkom?! (Foto)



Takođe se protivi i da njegova maloletna mezimica ima bilo kakve veze sa pevačima, no ona ga baš i nije poslušala, te je ušla u vezu sa tatinim kolegom Jocom Stefanovićem. (23). Tako je Topalkova ćerka Helena već izvesno vreme u vezi sa mladim pevačem, a iako su to pokušali da sakriju od javnosti, potencijalni tast i zet su se, kako otkriva izvor, odali prilikom gostovanja na humanitarnom koncetu u Hali sportova.


Foto: Zoran Lončarević

"Topalko i Joca su stigli u isto vreme na nastup i kada su se ugledali, zagrlili su se kao da su rod rođeni. Videlo se da Stefanović svog potencijalnog budućeg tasta gleda sa poštovanjem. Odalo ih je i to što se Joca u jednom momentu Topalku obratio sa "taste", a ovaj njemu sa "zete", priča izvor koji se našao na licu mesta.

"Joca je nakon što se pozdravio sa Milanom pričao sa kolegama o tome kako uživa u vezi, a sve zvezde "Granda" su se složile s tim da je dobro što mladi pevač sa ocem svoje devojke ima lep odnos. Iako je Helena mlađa od njega, to im ne predstavlja nikakvu prepreku da budu zaljubljeni", rekao je izvor. Od Topalka smo pokušali da saznamo kako mu se dopada potencijalni zet, ali on je ljutito odbio da pohvali Jocu.

"Neću da komentarišem privatni život svoje maloletne ćerke", rekao je Topalko, koga smo pitali da li to znači da demantuje da je njegova ćerka sa Stefanovićem u vezi, no on to nije učinio.

"To je moja privatna stvar, pa čak i da je moja ćerka punoletna, ja o njenom životu ne bih pričao medijima. Kada bude punoletna, zovite nju, pa je pitajte, a dok ja odgovaram za nju, odbijam da pričam o njenom životu", ljutito nam je rekao pevač, dok do njegovog potencijalnog zeta Joce Sefanovića do nismo uspeli da dođemo.


Foto: Rajko Ristić

Joca i Topalko pevali za pomoć Valentini

O tome da su mladi pevači veliki humanisti svedoči njihovo učešće na humanitarnom koncertu koji je preksinoć održan u Hali sportova, a čiji je cilj bio prikupljanje novčanih sredstava za lečenje Valentine Kalezić, majke troje dece koja je obolela od leukemije. Pored Joce i Topalka, pozivu da učestvuju su se odazvali i Dragica Radosavljević Cakana, Rada Manojlović, Nikola Rokvić i brojni drugi pevači.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Zoran Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>