Region

Svet

Marina Perazić u vezi sa dečkom mlađim 33 godine (Foto)

Nekadašnji seks simbol Jugoslavije, pevačica Marina Perazić, nedavno je započela vezu s 22-godišnjim Dimitrijem Blugrejem, s kojim je snimila duetsku pesmu.

Marina Perazić u vezi sa dečkom mlađim 33 godine (Foto)



Već izvesno vreme Marina je bila sama. Posvetila se časovima zumbe i ćerkama i ljubav je nije interesovala. Sve dok nije upoznala Dimitrija, koji je čak 33 godine mlađi od nje. Njih dvoje su prvo bili samo prijatelji, on joj je pomagao u poslovima i tako su se zbližili.

"Dimitrije je student Art akademije i on je Marini pomagao u mnogo čemu. Ona je poznata kao neko ko pada na talenat i na sve što je drugačije i ne uklapa se u kliše. Upravo time ju je osvojio. Marina je veoma zadovoljna", priča izvor blizak ovom paru.
Njih dvoje su nedavno snimili duet, koji se zove "Tišina", a na nedavnoj promociji u jednom klubu pojavili su se ruku pod ruku.



"Neću da komentarišem svoj ljubavni život. O Dimitriju mogu da pričam samo kao o dečku s kojim sam snimila duetsku pesmu", kaže pop pevačica.

Marina nikada nije krila da preferira mlađe muškarce, a jednom prilikom je priznala da je najmlađi muškarac s kojim je bila u emotivnoj vezi bio mlađi od nje 21 godinu. Sad je postavila novi rekord.



Njoj nisu strane ni veze s poznatim muškarcima. Ivanu Feceu Firčiju je rodila dve ćerke, a bila je u vezama s Vladom Georgievim i Sergejem Trifunovićem, koji su takođe mlađi od nje. Uvek je isticala da je privlače mlađi muškarci i da zapravo nikad nije bila sa starijim frajerom. Marinina teorija je da su starijim muškarcima bolje mlađe žene, a starijim ženama mlađi frajeri.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>