Region

Svet

Slavica Ćukteraš: Plakala sam zbog tekstova o meni, ali sada ja vodim igru!

Pevačica Slavica Ćukteraš otvoreno je progovorila o tamnoj strani slave i priznala da ju je estrada upropastila.

 Slavica Ćukteraš: Plakala sam zbog tekstova o meni, ali sada ja vodim igru!



"Ušla sam u svet estrade iskreno, emotivno i previše sam se "otkrila". Dala sam celu sebe, a onda sam se u jednom trenutku osetila kao budala", kaže Slavica i ujedno otkriva i da je prvih godina plakala zbog tekstova koji su plasirani o njoj. Zbog toga je bežala od novinara i podigla gard.

"Imam odbojnost prema medijima. Sa rezervom prilazim svakom intervjuu jer sam bila zlopupotrebljavana. Svi me doživljavaju kao hladnu i nepristupačnu osobu, ali ja sam jednostavno podigla gard. Osetila sam se vrlo ranjivom i valjda je to bila refleksna reakcija. Sazidala sam zid oko sebe da me ne bi povređivali", objašnjava pevačica.

Slavica dodaje da je odlučila da ide težim putem, ali da bi je bilo sramota da je pravila namerne skandale. "Kada mi je istekao ugovor sa "Grandom" promenila sam menadžerski tim i započela saradnju sa Sašom Obradovićem. Jedan od uslova uza zajednički rad bio je da se više otvorim prema javnosti", kaže Slavica.

Takođe je dodala da sa medijima nikada nije kontaktirala da bi više zarađivala, jer kaže da ima dosta posla.

"Ojačala sam i odlučila da igram igru, ali po svojim pravilima. Srećna sam što moje pesme pronalaze put do publike bez obzira na sve ovo", kaže pevačica.

Autor: B.B.
Izvor: Informer
Foto: Andreja Damjanović/Promo

Viber

Izvor: Svet Plus


>