Svet

Region

Džordž Majkl pokušao samoubistvo?!

Britanska štampa prenela je pre par dana da je slavni pevač imao "lakšu saobraćajku", međutim policijski izveštaji, izjave očevidaca i činjenica da Majkl nije pušten iz bolnice pričaju drugu priču.

Džordž Majkl pokušao samoubistvo?!



Džordž Majkl pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima ispao je sa zadnjeg sedišta automobila kojim je upravljao šofer. Navodno, hteo je samo da ponovo zatvori vrata kola koja nisu bila dobro zatvorena. Njegova PR služba objavila je da je prošao sa modricama i posekotinama, ali Majkl se i nedelju dana kasnije i dalje nalazi u bolnici.

Oglasio se i "Lend rover", proizvođač džipa u kojem je Majkl bio, saopštenjem u kojem se navodi da je "apsolutno nemoguće" da se nesreća odigrala tako kako pevačev PR tvrdi.

Model koji je njegov šofer vozio ima senzore koji upozoravaju ukoliko neko od putnika nije vezan, i koji pište i ako neka vrata nisu dobro zatvorena. Da se sve to desilo na parkingu ili na ulici, nekako bi i moglo da prođe, ali desilo se na autoputu pri brzini od 112 kilometara na čas. Alarm bi, tvrde u "Lend roveru", "probio uši" svim putnicima da Majkl nije bio vezan i da su vrata bila nepropisno zatvorena.

Drugi vozači, koji samo čudom nisu pregazili pevača kada se otkotrljao autoputem, kažu da je njegovo ispadanje iz vozila bilo "iznenadno i veoma čudno", kao da je hteo da iskoči i baci se pred saobraćaj.

Njegova PR služba odbila je da komentariše navode proizvođača automobila. Ni pevač, koji je navodno prošao samo sa lakšim povredama, nije se oglasio povodom ovog slučaja, iako često komunicira sa fanovima putem Twittera. Britanska štampa piše da je možda zadržan na psihijatrijskom posmatranju.

Majkl je u poslednjih par godina imao velike zdravstvene i privatne probleme. Krajem 2011. za dlaku je izbegao smrt od ozbiljne upale pluća, a nedavno je završio boravak na rehabilitaciji.

Autor: M.P.
Izvor: Beta
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>