Region

Svet

Nataša Bekvalac na svečanom otvaranju splava River! (Foto)

Sinoć je, po četvrti put, otvoren prestižan beogradski splav​ River. Još jedna letnja sezona startovala je uz izuzetne goste, a obećava još mnogo toga!

Nataša Bekvalac na svečanom otvaranju splava River! (Foto)


 
Nastupom Nataše Bekvalac ​na splavu River započeta je letnja sezona 2013, nakon čega su goste zabavljali Snežana Nena Nešić i Nemanja Staletović. Uz mnogobrojne goste provod je trajao do ranih jutarnjih sati, takođe je i Vesna Zmijanac zapevala i iskoristila priliku da gostima najavi da će svake subote pevati na splavu River...



Bez obzira na loše vremenske uslove, okupili smo veliki broj javnih ličnosti i još veći broj ljubitelja našeg letnjeg "mezimca", koji nisu propustili ni ovo otvaranje.

Među javnim ličnostima mogli su se sresti ​svi ​momci iz FK Partizan koji su u okviru otvaranja, ​došli da proslave 6. uzastopnu​ titulu prvaka Srbije, zatim ​Savo Milošević i Dule Banjac​, Vesna Zmijanac sa verenikom i ćerkom Nikolijom Jovanović, Dado P​olumenta, Jelena Mrkić, Sandra Obradovic, Nikola Aksentijevic,​ Martina Rajić sa Vladom iz Elitnih odre​​da, košarkaš Sava Lešić, fudbaleri ​Stefan Savić, ​Aleksandar Pantić, Nenad Krstičić​​, Marija Mikić iz Prvog glasa Srbije, kontraverzni biznismen Felix koji je poznat po romansi sa Natašom Bekvalac​ i mnogi drugi.

Fotografijama vam prenosimo delić atmosfere od sinoć.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>