Region

Svet

Dragutin Topić: Ja sam pobednik Velikog brata!

Dragutin Topić otkriva da je iz čiste dečačke radoznalosti pristao da bude deo rijaliti šou-programa "Veliki Brat”".

Dragutin Topić: Ja sam pobednik Velikog brata!



Iako su mediji na sva zvona pričali o finansijskoj krizi u koju je zapala porodica Topić, i da je slavni sportista, hvatajući se za slamku spasa, ne bi li zaradio koji dinar ušao u rijaliti svet, slavni sportista je demantovao te glasine, izjavivši da njegova porodica dobro živi. Već na startu, kada mu je produkcija ponudila da uđe u kuću "Velikog Brata", supruga Biljana nije želela da Dragutin prihvati novi izazov.

Avanturista i adrenalinski zavisnik po prirodi, slavni skakač u vis argumentima je ubedio svoju voljenu da ne bi bilo loše da se nađe među VIP stanarima na Košutnjaku. U kući poznatih nije igrao nikakve igre, nije spletkario, nije se svađao, ali nije ni pobedio. Na korak do trofeja, četrdesetdvogodišnji Dragutin ostao je praznih ruku, ali ponosan na sebe. Nije se udvarao, niti glumio zarad dodvoravanja glasačima kojih je imao dovoljno budući da je zauzeo drugo mesto.

Najmilije od svega mu je bilo što nijednim gestom ili postupkom nije obrukao svoju suprugu Biljanu, tridesetšestogodišnjakinju, koja je u petom mesecu trudnoće, i sedmogodišnju kćerku Angelinu. Iako navuknut na pobede i zlatne medalje, Dragutin ističe da sebe smatra pobednikom iako u rukama nema ček od pedeset hiljada evra.

"Ja jesam pobednik, samo što to ljudi ne vide jer nemam ček od pedeset hiljada evra u rukama. Ovom igrom pobedio sam sebe", izjavio je Topić.

Autor: I.M.
Izvor: Svet
Foto: B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>