Svet

Region

Dženifer Aniston: Plakala sam zbog Anđeline Džoli

Glumica Dženifer Aniston bila je jako uznemirana kada je pročitala vest da se Anđelina Džoli podvrgla dvostrukoj mastektomiji.

Dženifer Aniston: Plakala sam zbog Anđeline Džoli



"Malo je reći da je bila tužna kada je pročitala Anđelininu priču. Zaista se iznenadila time koliko je Anđelina hrabra. Prolaženje kroz tako teške stvari zarad svoje porodice nateralo je Dženifer da shvati, bez obzira na njihove odnose, da Anđelina zaista voli Bred Pita i njihovo šestoro dece", ispričao je izvor.

Dženifer se razvela od Bred Pita 2005. godine neposredno pred njegovu vezu sa Anđelinom Džoli, a navodni razlog za to bio je što su Bred i Anđelina tokom snimanja seksi scena za film "Gospodin i gospođa Smit" pokazali da među njima postoji ogromna privlačnost, pa je izvor dodao:

"Naravno da je Džen bila povređena kada ju je Bred ostavio i tu patnju nosila je sa sobom godinama, ali sada je sve to prevazišla i želi da Anđelini pruži ruku pomirenja".

Dženifer je čak poslala SMS poruku Bred Pitu kako bi pružila podršku celoj porodici, nakon što je pročitala Anđelininu potresnu ispovest.

Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>