Region

Svet

Aca Lukas ispričao svoj najveći peh: Otišao sam na nastup bez mikrofona!

Poznato je da folk pevač Aca Lukas puni dvorane, hale i klubove u kojima nastupa i da su to uglavnom žurke za pamćenje, ali da se i najvećim zvezdama dešavaju pehovi dokaz je i to što je Vuksanović na jednom svom nastupu zaboravio mikrofon i jedva se snašao.

Aca Lukas ispričao svoj najveći peh: Otišao sam na nastup bez mikrofona!



"Imam svoj stalak i mikrofon, koji nosim na sve nastupe. Uglavnom to nosi moj bend sa svojom opremom, ali pre nekoliko godina desila mi se situacija o kojoj nisam ni sanjao da će se dogoditi.

Nastupao sam u inostranstvu, pre te noći imao sam nekoliko nastupa zaredom i nisam spavao uopšte, baš sam bio umoran i nisam razmišljao ni o čemu, osim da odradim nastup i da konačno legnem. Stigao sam u diskoteku, bend se postavio, da bi mi saopštili da nisu poneli mikrofone. Poludeo sam!

Pritisak skočio na trista, jer nijedan mikrofon nismo imali. Jedina opcija je bila da se derem kao magarac. Sva sreća, bend koji je trebalo da nastupa kada mi napravimo pauzu imao je svoju opremu. Kada mi je gazda lokala to rekao, kao da sam se opet rodio", ispričao je Lukas, koji 8. juna na "Marakani" neće sebi dopustiti nijedan peh.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Petar Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

aca lukas

Povezane vesti:


>