Region

Svet

Farma 2013: Vesna Vukelić Vendi će ponovo pomrsiti konce na imanju! Farmeri, oprez!

Produkcija rijalitija pustila je "probni balon" u vezi sa učešćem Vesne Vukelić Vendi na Farmi. Naime, moguće je da će Vendi ponovo doći na imanje u Lisovićima, a sve će zavisiti od gledalaca.

Farma 2013: Vesna Vukelić Vendi će ponovo pomrsiti konce na imanju! Farmeri, oprez!"Da li bi bilo interesantno da Vendi dođe na imanje?!?", pitanje je koje je produkcija rijalitija Farma postavila na zvaničnoj Facebook stranici šoua u svojevrsnom ispitivanju javnog mnjenja.

U prvim komentarima, većina ljubitelja ovog rijalitija je za to da Vendi uđe, a neki predlažu da ima i zadatak. Uz pitanje, ljubiteljima Farme je postavljen i "zadatak": ako fotografija Vendi prikupi 5.000 lajkova, onda će ona ući u šou.

Nije isključeno da će Vendi, koja je ove sezone učestvovala u drugom rijalitiju, Veliki Brat, ponovo biti deo Farme, na kojoj je bila i pre dve godine, kada je tamo bio i Ekrem Jevrić.

Ekrem ne propušta priliku da pomene svog "Vendija" i žali što na Farmi nijedna žena nije kao ona, jer je sa njom mogao da napravi šou.

Autor: B.B.
Izvor: Mondo
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>