Region

Svet

Ana Mihajlovski Grubin delila paketiće školarcima (Foto)

Ana Mihajlovski Grubin nastavlja sa svojim humanitarnim radom, pa je tako danas posetila Opštinu Ražanj gde je poklonima motivisala učenike osnovnih škola da se ozbiljno posvete učenju.

Ana Mihajlovski Grubin delila paketiće školarcima (Foto)



Naime, dvadesetoro dece iz opštine Ražanj dobilo je pakete školskog pribora za celu sledeću školsku godinu. Nove rančeve pune svesaka, olovki, bojica, šestara, pernica, flomastera i svih ostalih sitnica neophodnih za školovanje.

"U saradnji sa OŠ "Ivan Vušović" i "Vuk Karadžić" napravljen je spisak dece a pakete su dobili oni školarci koji i pored teške materijalne situacije i loših uslova u kojim žive, ostvaruju odlične rezultate u školi, idu na takmičenja iz matematike, srpskog i drugih predmeta. Paketi su nagrada za njihov trud i motivacija da nastave dalje svoje školovanje sa istom posvecenošću bez obzira na njihov trenutni status jer je znanje put do boljeg zivota. S obzirom na to da je sav pribor doniran, novac sa računa "Dinar za đake" nije korišćen i najveća akcija "Lavirint i dinar za đake" planirana je za septembar kada će opremu za celu školsku godinu dobiti đaci iz opštine Osečina", rekla je Ana najavljujući nastavak akcije.



Autor: I.M.
Izvor: Puls
Foto: Puls, Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>