Ljubav

Style

5 vrsta muškaraca koje treba izbegavati u širokom luku

Žene su oduvek padale na opasne momke. Na žalost, realnost je puno okrutnija. Predstavljamo vam pet tipova srcelomaca koje bi trebalo da izbegavate ukoliko ne želite da prođete slomljenog srca.

5 vrsta muškaraca koje treba izbegavati u širokom luku



1. Ženskaroši
Primetite li da vaš novi muškarac neprestano odmerava žene oko vas, vreme je da sebi postavite pitanje: "Jesam li mu dovoljna?". Zaljubljeni muškarac se tako ne ponaša pa nađete li se u sličnoj situaciji budite na oprezu.

2. Lažljivci
Iako mnogi smatraju da su sitne laži bezopasne i normalne, varate se. Osoba koja je spremna lagati da bi prikrila ili izbegla konflikt spremna je i na puno veće laži. Ne uzimajte ovakvu situaciju zdravo za gotovo.

3. Egotripovi
Lepo je kada neko ima visoko mišljenje o sebi, ali kada vam to svakodnevno nabada na nos, nešto ne štima. Govori li vam gotovo svakodnevno kako možete biti ste srećni što ste pronašli muškarca poput njega, vreme je da potražite nekog prizemnijeg. Ne dozvolite da vam usadi osećaj manje vrednosti.

4. Muljatori
Zaljubljeni muškarac voli da provodi vreme sa svojom boljom polovinom. Događa li se suprotno, to bi trebao biti signal da nešto ne štima. Ako ste navikli na njegovo otkazivanje večera i sastanaka zbog nekih važnijih stvari, budite spremni i na raskid. Radije nađite nekoga kome ćete vi biti najvažniji.

5. Bivši
Muškarac kojeg ste već jednom ostavili ili je otišao neka ostane prošlost. Brojna iskustva žena širom sveta su pokazala kako naknadni pokušaji gotovo nikada ne urode plodom. Pomirite se sa činjenicom da je gotovo i krenite dalje.

Autor: B.B.
Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Thinkstock

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>