Region

Svet

Plesna grupa Dance Factory predstavlja Srbiju na Evropskom prvenstvu u Italiji

Plesni klub Dance Factory, jedan od najboljih u našoj zemlji, predstavljaće Srbiju na evropskom prvenstvu u džezu i modernom plesu u Italiji.

Plesna grupa Dance Factory predstavlja Srbiju na Evropskom prvenstvu u Italiji



Prvenstvo se održava u terminu od 24. do 26. maja, a učestvuje preko 1500 plesača iz cele Evrope. Našu zemlju predstavljaće mala, ali odabrana ekipa najboljih, koja je zasluženo dobila status reprezentacije Srbije na ovom internacionalnom takmičenju.

Prvenstvo "IDO European Championships 2013 in Modern and Jazz Dance & IDO World Cups 2013 in Ballet / Pointe and Showdance" biće održano u italijanskom gradu Biella (Piemonte) u hali "PalaSport".

"Dance Factory" osnovan je 2009. godine u Beogradu, od strane Staše Stanković i Nataše Gvozdenović. Ove dve mlade devojke odlučile su da svoju stručnost i entuzijazam pretvore u sjajan plesni klub, u kom svaki ljubitelj umetnosti pokreta može naći svoje mesto. Bave se mnogim različitim plesnim stilovima, a njihov adut je pre svega veliki broj mladih trenera i koreografa koji konstantno unapređuju svoje sposobnosti.

Osim što ovim putem svim članovima grupe "Dance Factory" želimo puno sreće na predstojećem prvenstvu, sigurni smo da će nas odabrana ekipa verodostojno prezentovati u Italiji i vratiti se kući sa medaljom.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>