Region

Svet

Zorica Marković: Stanija mi je favorit, ona pobeđuje!

Zorica Marković gostovala je kod Saše Popovića u emisji "Narod pita" posle izbacivanja sa Farme.

Zorica Marković: Stanija mi je favorit, ona pobeđuje!



Sale je pitao Zoricu ko joj je favorit, a ona je rekla "Naravno, Stanija!". Na tu rečenicu je direktor Granda ostao u šoku. "Stanija je veoma ambiciozna i ona će da pobedi."

Oni su uglavnom razgovarali o sukobu između Zorice i Stanije, a pevačica je rekla da ona zapravo nije htela nju da udari, nego je Stanija kriva za sukob.

Farma 2013: Pogledajte kako je Zorica udarila Staniju! (Video)
"Ja moram opet da reklamiram neke ološe, šta ću kad je ološ", rekla je Zorica, a Sale ju je zamolio da ne priča tako, na šta je ona rekla da Stanija to jeste i da nema razloga da ćuti.

"Ona mene provocira otpočetka, a glumi nešto samo. Meni su rekli, pre nego što sam ušla na Farmu da možemo da se polivamo, i da psujemo, ali da ne sme fizički kontakt", rekla je Zorica.

"Ona je mene napala, ne ja nju. Da sam je počupala, ona bi sad bila u urgentnom centru. Ja ne umem da se zaustavim, sad bi ona bila u bolnici. Nisam imala nameru da je udarim, moja ruka je ogrebala njenu kosu", nadovezala se pevačica.

Saša Popović je rekao Zorici da ima mnogo kratak fitilj, a Topalko koji je bio gost sa Zoricom je rekao da ko nije bio na Farmi, ne zna kako je tamo. On nije želeo da stane na stranu Zorice, ali je rekao da negde opravdava Staniju jer je ona tamo nepoznata i da mora nekako sebe da istakne jer nije ni pevačica, ni glumica.

Autor: M.P.
Izvor: Stars
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>