Region

Svet

Region

Glumci iz Montevidea pomažu maloj Ljubici Adamić

Glumci iz filma i TV serije "Montevideo, Bog te video" učestvovaće na humanitarnoj fudbalskoj utakmici "Za Ljubicino novo srce".

Glumci iz Montevidea pomažu maloj Ljubici Adamić



Humanitarnu akciju za prikupljanje sredstava za transplataciju srca male Ljubice organizuje ženski fudbalski klub "Sremice" pod pokroviteljstvom Grada Sremska Mitrovica, uz podršku velikog broja učesnika.

Utakmica između ekipe "Sremice", pojačane glumcima iz Andrijom Kuzmanovićem, Aleksandrom Radojičićem, Predragom Vasićem, Radetom Ćosićem i Nenadom Herakovićem, i tima sastavljenog od javnih ličnosti, biće održana 22. maja na stadionu FK "Podrinje" u Mačvanskoj Mitrovici.

Ljubica je kao beba imala infarkt, prikačena je na aparate i mehaničko srce zbog toga što njeno radi samo 20 posto od ukupnog kapaciteta. Sada joj je neophodna transplatacija srca koja se radi u Beču i za šta je potrebno sakupiti 120.000 evra.

To je samo jedna u nizu humanitarnih aktivnosti kojoj su se producenti i glumci filma i TV serije "Montevideo, Bog te video" rado odazivali.

Svoje humanitarne aktivnosti nastaviće u junu kada će u Nišu odigrati utakmicu za pomoć siromašnim Nišlijama, u organizaciji niške gradske opštine Palilula i uz podršku gradonačelnika Niša.

Autor: I.M.
Izvor: Tanjug, Telegraf
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>