Region

Svet

Dirljiv gest Vlade Georgieva: Spasio Tinu sa ulice, a potom je udomio! (Foto)

Veoma popularni kantautor Vlado Georgiev spasio je ženku mešanca sa ulice, a nakon što mu je Tina osvojila srce, rešio je da ostane u njegovom domu.

Dirljiv gest Vlade Georgieva: Spasio Tinu sa ulice, a potom je udomio! (Foto)



Obzirom da je Vlado veoma aktivan u komunikaciji sa svojim fanovima, podelio je na Tviteru sledeće: "Jako sam dobar, trenutno sam studijski pas, samo sam ušao i super mi je...skinuli su mi krpleje, ali tražim dom...".


Vlado je imao samo reči hvale za ovu nesrećnu ženkicu, očigledno dirnut njenim ponašanjem, pa je rešio da je pokloni nekome od svojih fanova uz reči da je predivan i veoma vaspitan pas. Takođe, izrazio je želju da plati vakcinisanje i sve što je potrebno.


Međutim, popularnom "Barbi" je kujica očigledno veoma prirasla za srce, da je na kraju ipak odlučio da joj pruži utočište pod svojim krovom.

Nakon nedoumica oko izbora imena, da li da bude Sofi ili Tina, Vlado je, kako kaže, za "vrhunsku facu", ipak odabrao ovo drugo. Tina je ubrzo dobila i potrebne papire, čip i vakcine...


Ovim gestom Vlado Georgiev je pokazao da je velikog srca i kao pravi ljubitelj životinja dao primer kako je za jedno veliko delo potrebno samo malo humanosti.

Autor: B.B.
Foto: Twitter
Foto Naslovna: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>