Region

Svet

Dado Topić se izvinio Slađani Milošević

Popularna rok zvezda Slađana Milošević, nedavno je izjavila da se Dado Topić namerno nije pojavio na snimanju spota za pesmu "Kad reči zastanu", sa kojom su pobedila na budvanskom festivalu ove godine.

Dado Topić se izvinio Slađani Milošević



“Sve je bilo ugovoreno i kada je trebalo da se pojavi na snimanju spota Dado nije došao, niti je odgovarao na pozive i poruke. Bacili smo mesec dana priprema za spot, pljunuo je na preko dve decenije naše saradnje i prijateljstva. Nikad više neću da sarađujem sa njim” - izjavila je Slađana, dok Dado sa druge strane tvrdi da je došlo do nesporazuma:

 “Veoma mi je žao što sam povredio Slađanina osećanja. Nije mi to bila namera. Mislim da je, pre svega, trebalo da me nazove i da me pita ili da mi kaže šta to s moje strane nije bilo u redu, a ne da to radi preko novina. Ali, nema veze, mislim da je Slađana izuzetna osoba. Ne verujem da iko namerno želi da povredi jednu takvu umetnicu, pa ni ja. Nisam mogao da se javim na njene pozive i poruke, jer kada sam na odmoru na moru, nema me nedeljama i ne javljam se nikome. U tome je, valjda, i svrha odmora”, poručuje Topić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>