Region

Svet

Suprug Saške Karan: Moju ženu su pokušali da ubiju na Farmi!

Nakon što je Bebi Dol posekla Sašku Karan u zadatku "Svadba", javio se Saškin muž Aleksandar, koji je ubeđen da Bebi nije kriva, već je to uradila po nečijem nalogu spolja.

Suprug Saške Karan: Moju ženu su pokušali da ubiju na Farmi!



Naime, Bebi je pokušala da prepravi haljinu Saške Karan skalpelom i u tom trenutku je posekla kada se Saška okrenula. Ovo je bilo dovoljno i to je bila "kap koja je prelila čašu" kod gospodina Gazivode.

"Sinoć je Sašku neko hteo da ubije. To što je uradila Bebi Dol nije njeno maslo. Ona je samo nečija produžena ruka. Glumila je pijanstvo i pokušala da iskasapi Sašku. Prezentovali su da se to desilo slučajno. Ne može neko nekoga slučajno da juri sa skalpelom oko stola", kaže Gazivoda.

Aleksandar navodi da njegova porodica proživljava dramu i da je ceo slučaj prijavljen policiji:

"Obavestili smo advokate, kao i nadležne organe. Znamo ko stoji iza svega toga. Ćutim za sada, jer to nije moj posao. Isključujemo farmere, oni nemaju veze s tim. Mi smo 15 godina progonjeni. Čim je došla nova vlast, dobio sam otkaz. I dalje imaju problema i sad hoće da je ubiju. Ne pričam radi propagande, ovo sam izneo da bih svojoj ženi spasao život", ogorčen je Saškin suprug.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>