Region

Svet

Žarko Stojanović: Saša Popović je prevaziđen!

Pobednik poslednjeg VIP serijala Velikog Brata, Žarko Stojanović, ide od emisije do emisije, a prozivke ovdašnjih javnih ličnosti postale su mu omiljeni sport.

Žarko Stojanović: Saša Popović je prevaziđen!



Kao i u kući Velikog brata, Žarko je bez dlake na jeziku. Dok su snimali emisiju "Brvnara", koja će biti emitovana u nedelju na televiziji Happy, jedan od gostiju, Žarko Stojanović, opustio se u prijatnom ambijentu i rekao:

"Ovde je baš gotivno, kao kod kuće sam. Svi ćaskamo. A, ima ona emisija, kod onog, što ima onu ravnu kosu, pa onako sa strane, kod njega nikad ne bih otišao. On je prevaziđen. Mislim da se zove Marko Popović".

U prvom momentu su voditelji Bojana Ristivojević i Zoran Pejić Peja zaćutali, ramenima su slegali i Stoja i Mišel Gvozdenović..

Onda je Peja prokomentarisao: "To je Sale Popović! Nemoj tako, on je naš drug". Ali, Žarko se nije obazirao, već je nastavio sa prozivkama na račun izgleda Popovića i njegove emisije. Uostalom, Žarko je već najavio da će sa produkcijom Emotion praviti nove emisije budući da, po njegovom mišljenju, naše televizije kasne desetak godina za svetom.

Autor: M.P.
Izvor: NaDlanu
Foto: Dragan Kadić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>