Region

Svet

Farma 2013: Zorica izbačena jer je udarila Staniju, Saška Karan na ušivanju! (Video)

Sinoć su farmerima u potpunosti popustile kočnice sa ponašanjem pa su se u toku samo jedne večeri desile razne situacije.

Farma 2013: Zorica izbačena jer je udarila Staniju, Saška Karan na ušivanju! (Video)



Farma 2013: Pogledajte kako je Zorica udarila Staniju! (Video)
Stanija i Sha pravili su žurke za svoje devojačko i momačko veče. Starleta i Filip su raskinuli, pa je Stanija na sav glas plakala po kući. Pored toga, Bebi Dol je, vidno pod dejstvom alkohola, iz nepoznatih razloga uzela nož i posekla Sašku Karan koja je završila na ušivanju na Banjici. Zadruga je povodom ovog događaja poslala pismo u kome objašnjava da više neće tolerisati takve ispade. Iako se Bebi Dol u suzama Saški izvinjavala nekoliko puta, Saška je ipak konstatovala da bi Bebi trebalo da napusti imanje.

Pored toga, Stanija i Zorica Marković su se posvađale. Obe su vikale, a kada je Stanija završila sa histerijom pokušala je da se skloni od pevačice koja je išla za njom. Stanija se na kraju rasplakala, a Filip je izašao napolje sa njom kako bi je smirio. Ovo je bila odliča prilika da se mladi par pomiri, a kada se Stanija vratila u kuću svađa se nastavila. Zorica je nastavila da je naziva prostitutkom, a sve se završilo tako što je starletu udarila u glavu limenkom punom piva, zbog čega je izbačena sa Farme. Sem što ju je udarila, Zorica je iskoristila još jednim limenku kako bi starletu ispolivala.





Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>