Region

Svet

Region

Pirs Brosnan u Beogradu proslavio 60. rođendan

Holivudska zvezda koja je u nedelju doputovala zbog snimanja filma "Novembar man" sinoć je svečano obeležila ulazak u sedmu deceniju u novobeogradskom restoranu.

Pirs Brosnan u Beogradu proslavio 60. rođendan



"Hvala svima što ste došli na moj rođendan, a posebno onima koji su mi ga organizovali. Ovo je prilika da se zajedno opustimo pred sam početak velikog posla koji nas čeka", rekao je Pirs Brosnan zvanično pozdravivši svoje goste na 60. rođendanu.

Kako to obično biva kada je slavni Holivud u pitanju, slavljenik je na svoju zabavu došao poslednji, a otišao prvi. Možda nije baš tako bilo, ali tačno je da je Pirs Brosnan kasnio skoro pola sata na svoju rođendansku žurku koju mu je organizovala WIP produkcija, kao njegov domaćin u Srbiji.

Restoran "Jerry" u kome je glumac slavio rođendan dobro je čuvalo obezbeđenje, tako da osim zvanica niko nije mogao da uđe. Među onima koji su sinoć tamo tretirani kao nepoželjni bili su i Milica Milša, Žarko Jokanović i Vladimir Božović, kojima ni prepoznatljivost nije omogućila druženje sa slavnim glumcem.

Pirs je bio lepo raspoložen i ljubazno se pozdravio sa svih stotinak zvanica, uglavnom saradnika na holivudskom ostvarenju čije snimanje samo što nije počelo u Srbiji.

Dok su se ostali gostili specijalitetima sa švedskog stola, Pirs je uglavnom pio vodu, ali srpskoj piti ipak nije mogao da odoli iako je u istom restoranu nekoliko sati ranije obilno večerao. Posle sat  i po vremena od početka žurke na Brosnanov sto za kojim je sedeo sa Indijom Oksenberg, svojim asistentkinjom i unukom princeze Jelisavete Karađorđević, stigla je velika čokoladna torta.

Pošto je kao pravi domaćin isekao tortu i nazdravio šampanjcem, Brosnan se gotovo neprimetno udaljio iz restorana i otišao na spavanje u hotel u kom je smešten, a koji se nalazi u samom centru Beograda.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus


>