Region

Svet

Dragana Mirković dočekana u Sofiji kao najveća zvezda Balkana! (Foto+Video)

Folk zvezda Dragana Mirković posetila je Sofiju zbog najave svog velikog solističkog koncerta koji će održati 8. juna u hali NDK.

Dragana Mirković dočekana u Sofiji kao najveća zvezda Balkana! (Foto+Video)



Bugari su je dočekali zaista kako dolikuje, i dali primer mnogima kako treba da izgleda doček jedne od najvećih zvezda sa ovih prostora. Mnogo hvalospeva, ljubavi i iznenađenja prema Dragani od strane tamošnje publike, ali i medija koji su joj poklonili ogromnu pažnju.



Juče u 14 časova po bugarskom vremenu počela je zvaniča press konferencija na kojoj je Dragana otkrila koje će pesme pevati na koncertu, a biće još nekih iznenađenja koja ipak čuva za sam koncert.



Dragana Mirković
odsela je u hotel-parku "Vitosha", a u toku svog jučerašnjeg boravka tamo posetila je i najluksuzniji spa centar na ovim prostorima "Victoria".

Uveče je bila specijalni gost u popularnoj muzičkoj emisiji "Glas Bugarske/ The voice", gde je najavljena kao "najlepši srpski glas i najveća zvezda Balkana".

Pevačica je ocenjivala takmičare, a kao poslastica za kraj emisije usledilo je uživo pevanje poznatog hita "Luče moje", čime je publika bila oduševljena a ceo studio, uključujući i poznatu bugarsku pevačicu Preslavu, pevao je i igrao zajedno sa njom.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>