Region

Svet

Region

Marija Karan ima novog dečka? (Foto)

Glumica Marija Karan tople majske dane provodila je u društvu zgodnog mladića na Adi Ciganliji. Kako saznajemo, u pitanju je njen novi dečko.

Marija Karan ima novog dečka? (Foto)



Marija je u opuštenom izdanju uživala sa javnosti nepoznatim mladićem, a iako je pokušala da se sakrije ispod velikih tamnih naočara, našem paparacu nije promakla.

Marija Karan je dugo bila u Americi i o njenom ljubavnom životu nije se mnogo pisalo, sve do pre nekoliko meseci, kada je dovedena u vezu sa crnogorskim rukometašem Petrom Kapisodom. Posle njihovog raskida nije se pojavljivala u muškom društvu, sve do nedavno, kada se u popularnom klubu pojavila s markantnim muškarcem.

"Marija često dolazi u "Koketu" na Adi, uglavnom u društvu drugarica. Ovog puta došla je da nabaci boju u muškom društvu. Iako se nisu ljubili, glumica i dečko s kojim je došla delovali su vrlo prisno. Očigledno je da među njima ima nešto više od prijateljstva", rekao je izvor.

Marija je pokazala i svoje zanosne obline, pa su mnogi komentarisali da nikad bolje nije izgledala. Verujemo da je ljubav zaslužna za to.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>