Svet

Region

Eurosong 2013: Pogledajte učesnike druge polufinalne večeri (Video)

Drugo polufinalno veče najvećeg muzičkog festivala Eurosong pod sloganom "Svi smo jedno" održava se u Malmeu 16. maja, kada ćemo čuti predstavnike 17 zemalja.

Eurosong 2013: Pogledajte učesnike druge polufinalne večeri (Video)



Nakon prvog polufinala, u utorak 14. maja, uslediće dan odmora, a potom na binu Malme Arene stupa novih 17 zemalja, učesnica ovogodišnjeg 58. po redu Izbora za Pesmu Evrovizije.

Eurosong 2013: Svi učesnici prve polufinalne večeri (Video)
U prvoj i drugoj polufinalnoj večeri biće odlučeno koje će se zemlje od ukupno 39 njih takmičiti u finalu (subota, 18. maj). Pravo direktnog prolaska u finale imaju predstavnici "velike petorke": Velika Britanija, Francuska, Nemačka, Španija, Italija i predstavnik zemlje domaćina Eurosonga - Švedska.

Moje 3 vas pozivaju: Glasajte za nas! Pogledajte sistem glasanja (Foto)
Napominjemo da će predstavnice naše zemlje "Moje 3", Mirna, Nevena i Sara, nastupiti 16. po redu u prvoj polufinalnoj večeri u utorak 14. maja, i kompozicijom Saše Miloševića Mareta "Ljubav je svuda" zatvoriti prvo veče.

O načinu glasanja, kao i o svim detaljima prve i druge polufinalne večeri Eurosonga, čitajte na našem portalu. U međuvremenu, poslušajte predstavnike zemalja koje će se boriti za prolazak u finale u drugoj polufinalnoj večeri.

Albanija



Jermenija



Azerbejdžan



Bugarska



Makedonija



Finska



Džordžija



Grčka



Mađarska



Island



Izrael



Latvija



Malta



Norveška



Rumunija



San Marino



Švajcarska



Autor: B.B.
Foto: Eurosong

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>