Region

Svet

Karte za Gibonnijev koncert u Beogradu u prodaji (Video)

Kantautor Zlatan Stipišić Gibonni nastupiće prvi put u Beogradu, 25. oktobra u Kombank Areni, a prodaja ulaznica počela je u ponedeljak 13. maja.

Karte za Gibonnijev koncert u Beogradu u prodaji (Video)



Ulaznice za koncert se mogu kupiti na prodajnim mestima Gigs Tix, Corner šopovima širom Srbije, blagajni Kombank Arene, Eventim prodajnim mestima, kao i preko Internet sajtova – Gigstix, Kombank Arena i Eventim.



Ulaznice se prodaju po ceni od 2.490 dinara za parter, 3.490 dinara za Fan Pit, 3.690 dinara za nivo 200 Premium, 2.990 za nivo 200, 2.490 za nivo 400 I kategorija, 2.190 za Nivo 400 II kategorije i 9.990 dinara za lože, saopštio je organizator "AAA productions".

Gibonni će u Beogradu nastupiti prvi put, nakon uspešnih koncerata u Subotici i Novom Sadu. Najpopularniji kantautor u regionu će uskoro objaviti i prvi album na engleskom jeziku, "20th century man", koji je već izašao u Italiji, Austriji, Mađarskoj, Češkoj i Poljskoj. Uskoro će biti u redovnoj prodaji u izdanju njegove kuće "Mala vrata" i "Dallas recordsa", a promoviše ga singlom "Ain’t Bad Enough For R'n'R".



Autor: B.B.
Izvor: Agencije
Foto: MTV.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>