Region

Svet

Moje 3 vas pozivaju: Glasajte za nas! Pogledajte sistem glasanja (Foto)

Omiljeni šou Evropljana, 58. "Pesma Evrovizije" biće održana peti put u Švedskoj, a drugi put u gradu Malmeu.

Moje 3 vas pozivaju: Glasajte za nas! Pogledajte sistem glasanja (Foto)Tokom večerašnjeg prvog polufinala pesmama će se predstaviti 16 zemalja koje će se takmičiti za naklonost publike i žirija. Naše predstavnice "Moje tri" takmičiće se kompozicijom Saše Miloševića Mareta "Ljubav je svuda". Tekst za ovu pesmu napisala je Marina Tucaković, a uz Saru, Nevenu i Mirnu na sceni će se naći i prateći vokali Ksenija Milošević, Dunja Vujadinović i Jelena Mitić.

Eurosong 2013: Svi učesnici prve polufinalne večeri (Video)
Publika će moći da glasa večeras, tek posle izvođenja svih 16 pesama. Za "Moje tri", u prvoj polufinalnoj večeri moći će da glasaju gledaoci TV prenosa prvog polufinala iz: Velike Britanije, Švedske, Italije, Danske, Hrvatske, Ukrajine, Holandije, Austrije, Slovenije, Estonije, Rusije, Litvanije, Irske, Belorusije, Kipra, Crne Gore, Belgije i Moldavije.Moje 3 pred večerašnji nastup na Eurosongu: Očekujemo ulazak u finale!
Sa jednog broja telefona može se poslati SMS poruka ili uputiti poziv najviše 20 puta. Organizatori "Eurosonga" lansirali su i mobilnu aplikaciju za "pametne" telefone, čiji će vlasnici iz mnogih zemalja Evrope biti u prilici da mnogo jednostavnije glasaju - samo jednim pritiskom na ilustraciju zemlje čije predstavnike žele da podrže. Nakon izvođenja svih pesama, na programu nacionalne televizij države u kojoj živite, proverite brojeve telefona putem kojih možete glasati za pesmu "Ljubav je svuda" i za "Moje tri".U prvom polufinalu "Pesme Evrovizije" za Srbiju se može glasati iz 18 zemalja. Gledajući prenos na kanalima javnih emitera u zemlji u kojoj se nalazite tokom prenosa saznaćete broj telefona za glasanje.

Spisak kanala na kojima će se prenositi prvo polufinalno veče i na kojima ćete moći da vidite brojeve telefona za glasanje tokom prenosa "Pesme Evrovizije":

Austrija
- ORF eins
Belgija - La Une
Belorusija - Belarus 1
Crna Gora - TVCG 1
Danska - DR 1
Estonija - ETV
Holandija - Nederland 1 i BVN-TV
Hrvatska - HTV2
Irska - RTÉ Two
Italija - Rai 5
Kipar - ΡΙΚ 1
Litvanija - LRT televizija
Moldavija - TV Moldova 1
Rusija - C1R - Prvi kanal
Slovenija - TV SLO 2
Srbija - RTS 1, RTS Sat, RTS Digital, RTS HD
Švedska - SVT1 i SVT World
Ujedinjeno Kraljevstvo - BBC three
Ukrajina - Prvi Nacionalni KanalDirektan prenos takmičenja počinje u 21:00 na prvom kanalu RTS-a, kao i na programima RTS satelit, Digital i RTS i HD.

Podržite "Moje tri" i glasajte za Srbiju!

Autor: M.P.
Izvor: RTS
Foto: Facebook/Beosong 2013

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>